Mäkinen ja Tervaportti voittoputkessa

Sakari Mäkinen
Sakari Mäkinen. Kuva: CEV.

Lentopallomiesten Sakari Mäkisen ja Eemi Tervaportin joukkueet jatkavat myötätuulessa. Kummatkin johtavat maansa liigaa.

Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen Shakhtior Soligorsk nappasi Mapid Minskistä kotivoitot 3-0 ja 3-1. Joukkue jatkaa sarjataulukon kärjessä erän turvin ennen Stroitel Minskiä. Kumpikin on klaarannut kauden vain yhdellä tappiolla. Runkosarjaa on pelaamatta vielä kahdeksan kierrosta.

Kreikan pääsarjassa Eemi Tervaportin Olympiacos Piraeus haki AE Komotinisista vierasvoiton 1-3 (22-25, 19-25, 25-23, 19-25). Joukkue joutui lähtemään aamuyöllä matkaan, mikä näkyi vireessä. “Peli oli väkinäistä vääntöä”, sanoi Eemi Tervaportti.

Olympiacos on voittanut kaikki kaksitoista otteluaan. Se johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ennen PAOK:ia.