Alueviestin jakelussa viivästyksiä

Alueviestin jakelu on tänään keskiviikkona paikoitellen myöhässä.

Jakeluyhtiöstä kerrotaan, että jakelun viivästymisen syynä ovat hankalat keliolosuhteet sekä auraamattomat tiet.

Jakeluhäiriöitä on tietojemme mukaan useammalla alueella sekä kaupunkien keskustoissa että maaseudulla.

Alueviestin näköislehti on luettavissa verkkosivuillamme.

 • avatar Humaniitta

  Minä luen lehteni aina tiistai iltana verkkosivuilta. Ei tartte lähteen hakeen kilometrin päästä laatikosta. Tulishan siinä tehtyä kahden kilometrin lenkki illalla pimeässä. Lehti haetaan keskiviikkoisin City- Marketista kun käydään ostoksilla.

 • avatar Nimetön

  Kunhan lauantaiksi tulee, että saadaan kiukaan sytyke. Ja kissan astaan aluspaperi. Kolli tosin on alkanut vierastaa, lehti on jo tullessa täynnä …

 • avatar Nimetön

  Kiitos,että saadaan Alueviesti. Meiltä haetaan päänsääntöisesti lehti n.4 kilometrin päästä,eikä ole yhtään vaikeeta. Lehti on hyvä ja asiaa, ollaan tyytyväisiä. Kiitos toimitukseen. Parempi juttu nyt, eikä postin mukana, tulee aikaisemmin,posti tulee yleensä seittemän aikaan illalla.

 • avatar Nimetön

  Juu kyllä on kuulemma vaikeuksia Hesassa kanssa.Voi jumankauta ennen pyörällä päästettiin ja hevosella,nyt jumissa postinjako ,lumen takia.Onko herrojen palkanmaksu kanssa?Johtaja Malisen vuosipalkka 600000e noin.Esperi Caren hommia.

  • avatar Nimetön

   sama täällä,mihinkä halliin sitä menis ku 6 hallia 40km säteellä

Kommentointi ei ole käytössä.