Tampereen ja Porin välillä junavuoroja korvataan busseilla – Talvi aiheuttaa ongelmia

VR, IC, juna
Matkustajajuna talvella. Kuva: Ville Rinne / VR.

Junien kulku on hankaloitunut talvisen sään vuoksi. Tampereen ja Porin välillä VR korvaa torstaina ja perjantaina kaksi junavuoroa linja-autoilla.

Korvattavat vuorot ovat Tampereelta Poriin kello 10.07 lähtevä IC 479 ja kello 12.05 Porista Tampereelle lähtevä IC 478. Molemmat vuorot korvataan kumpanakin päivänä sekä suorilla että väliasemat kiertävillä busseilla.

VR:n mukaan haastavat sääolosuhteet vaikuttavat junakalustoon ja ratainfraan. Ongelmia on esiintynyt esimerkiksi vaihteiden kääntymisessä sekä junien sähkö- ja paineilmajärjestelmissä. Lumi ja jää ovat aiheuttaneet jäätymisiä sekä erilaisia pieniä vaurioita.

Kommentointi ei ole käytössä.