Velhot ja velhonmieliset kokoontuvat pääkirjastolla

Sastamalan pääkirjastolla juhlistetaan torstaina 7. helmikuuta jo perinteeksi muodostunutta kansainvälistä Harry Potter -kirjailtaa. Tänä vuonna teemana on Tylypahka, joten kaiva koulupukusi kaapista, kerää kirjat kassiin ja kirmaa kirjaston kekkereihin!

Illan aikana on luvassa ainakin toisinto viime vuonna supersuosituksi kohonneesta taikasauvatyöpajasta (jota tulee tällä kertaa vetämään Sastamalan Opiston oma Ollivander Sonja), hetkiä huispauskentällä, Tylypahkasuunnistusta, Velhovaatehtimo Hepeneen kaapukisa sekä luonnollisesti Hunajaherttuan tuotteiden esittelypiste. Saattaapa osallistuja päästä kokeilemaan oman taikajuomankin tekoa.

Tapahtuma alkaa kello 17 ja päättyy kello 19, ja paikalle ovat tervetulleita kaikenikäiset, -kokoiset ja -näköiset velhot ja velhonmieliset. Mikäli mielit osallistua asullasi Velhovaatehtimon kaapukisaan, tule paikalle heti tapahtuman alussa klo 17-17.30. Asukilpailun ilmoittautuminen on auki tällöin. Aika on rajattu siksi, että ilmoittautuneista kisaajista otetaan kuva, ja yleisö saa sitten äänestää suosikkiaan noin klo 17.30-18.30. Yleisöäänestyksen voittaja palkitaan tämän jälkeen.

Illan aikana arvotaan myös muita teemaan sopivia yllätyksiä.

  • avatar Nimetön

    En ole osallistumassa, mutta tuntuupas tulevan pikainen valmistautuminen menijöillä, kun lehti uutisoi vasta edellisenä päivänä tapahtumasta!
    No, ehkä friikit ovat tienneet aikaisemmin ajankohdan.

Kommentointi ei ole käytössä.