Huittisten ja Kokemäen S-marketteihin Nosto-automaatti

Nosto-automaateilta voi nostaa myös 10 euron seteleitä.

Huittisten ja Kokemäen S-marketteihin asennetaan helmi-maaliskuussa uusi Nosto-automaatti. Automaatteja asennetaan samaan aikaan kymmeneen muuhunkin Satakunnan Osuuskaupan toimipisteeseen, kuten Porin Prismoihin.

“Käteisen käyttö on edelleen tärkeää monelle asiakkaallemme – esimerkiksi ruokakaupan ostoksista joka kolmas ostos tehdään edelleen käteisellä. Uudet automaatit parantavat selvästi käteisen saatavuutta Porissa ja lähialueella”, Satakunnan Osuuskaupan talousjohtaja Lauri Hirvola kertoo.

Nosto-käteisautomaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa 10, 20 ja 50 euron seteleitä. Nosto-käteisautomaatin käytöstä ei seuraa asiakkaalle ylimääräisiä kuluja. Käteisnoston kulut riippuvat asiakkaan pankin palvelumaksuista.

S-ryhmän toimipisteisiin on asennettu noin 170 Nosto-käteisautomaattia. Nämä asennukset on tehty pääasiassa poistuneiden Otto-automaattien tilalle, mutta joukossa on myös uusia sijainteja.

Kaikki S-ryhmän tiloissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Kommentointi ei ole käytössä.