LiigaPloki päihitti käsijarru päällä pelanneen LP-Vampulan

LP-Vampula pelasi keskiviikkona viimeisen ottelunsa Leijonankidassa. Kuva: Antti Kaskinen.

LP-Vampula kohtasi keskiviikkona kotonaan LiigaPlokin. Vierasjoukkue oli nälkäisempi ja onnistui saamaan hyvän vireen päälle. Vastaanottopelaaminen oli huomattavasti parempaa kuin LP-Vampulalla, ja uhrautuva puolustuspelaaminen sekä ansiokas hyökkäyspeli olivat liikaa kotijoukkueelle.

LP-Vampulalla oli saumat napata illasta kolme pistettä, kun se johti neljättä erää 21-18. Neljä omaa virhettä käänsi kelkan vieraille, ja koko erä lopulta Plokin hyväksi jatkopalloilla 25-27. Lopputulos 2-3 (25-23, 32-30, 22-25, 25-27, 11-15).

Sunnuntaina pelit jatkuvat uudella Tahto Areenalla avausottelutapahtuman merkeissä, jolloin vastaan asettuu sarjataulukossa samoista sijoista kamppaileva Pölkky Kuusamosta. Otteluun on vapaa pääsy ja ennen ottelua on tuhannelle ensimmäiselle tarjolla huittislaista lähiruokaa, eli kokonaisena palvattua antibioottivapaata rypsipossua.

Tapahtuman tarjoavat Satakunnan ja Vampulan Osuuspankit yhdessä. Ottelun avaa Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio.