Huittisten uusi liikuntahalli vihittiin käyttöön

Huittisten uusi liikuntahalli, Tahto Areena vihittiin käyttöön tänään sunnuntaina juhlallisin menoin.

Vihkiäispuheen pitänyt perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko korosti puheessaan seurojen ja yhdistysten aktiivien merkitystä kaupunkilaisten liikuttajina.

“Kuntalaisten liikkumisen mahdollistavat erityisesti vapaaehtoistyötä tekevät ihmiset. He saavat lasten ja nuorten innon liikuntaan säilymään ja pitävät niin ikäihmiset kuin työssäkäyvän väestön liikkeessä”, ministeri painotti.

Huittisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Martin Ylikännö muistutti, että 6 miljoonaa euroa maksanut liikuntahalli on Huittisten toistaiseksi suurin investointi.

“Toivottavasti halli mahdollistaa tulevaisuudessa matalan kynnyksen harrastustoimintaa, johon jokaisen on helppo tulla mukaan ilman kilpailuelementtiä”, hän pohti.

Lue lisää Alueviestistä 13.2.2019

Huittisten uuden liikuntahallin katsomot täyttyivät Tahto Areenan vihkiäisissä.

 

Yläkatsomossa vallitsi vihkiäisten aikaan tiivis tunnelma.

 

Perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko muistutti juhlapuheessaan, että fyysinen ja henkinen kunto ovat koko elämän selkäranka ja siitä syystä niihin tulee panostaa.

 

Kymmenet huittislaiset lapset, nuoret ja aikuiset osallistuivat vauhdikkaaseen liikuntaesitykseen.

 

Hvolin voimistelujoukkueet esittivät vihkiäisissä Elämän nälkä -esityksensä.
 • avatar Nimetön

  Sastamalassa kilpaurheilu lentopallon muodossa jyrää kaiken muun toiminnan.

 • avatar Nimetön

  Kyllä Huittisissa osataan, liikuntaan satsataan monipuolisesti sekä kesällä että talvella. Ja uimahalli, saunat ja kuntosalit sekä kirjasto aivan uuden liikuntahallin vieressä.

 • avatar Nimetön

  Huittisissa osataan. Sastamalassa aina vaan pallo eikä mitään muuta.

 • avatar Nimetön

  Ei tilanne Huittisissakaan ongelmaton ole. Lentopallonaiset saa suuren osan salivuoroista , muille lajeille ja kaikille nuorille jää hyvin vähän vuoroja, Kaupunki on käyttänyt rahaa mm. lumitykkeihin ja tennikenttään, joiden käyttäjämäärät eivät kuitenkaan ole huippusuuria. Sen sijaan nuorten kovassa käytössä olleet tekonurmi ja jäähalli eivät ole kaupungilta paljon tukea saaneet. Osa uuden hallin hankinnoista on myös mennyt päin mäntyä. Esim. Odotettiin samankaltaista kiipeilyseinää, kuin vexvellä, mutta olikin pari metriä korkea lasten kiipeilyseinä.

Kommentointi ei ole käytössä.