Kemerovo-ottelu nähdään Levorannassa isolta screeniltä

Murtuuko Kemerovon kova torjuntapeli kotikentällä Siperiassa vaikka Eskon ja Siirilän toimesta? Se selviää iltapäivällä. Kuva: Hannu Moilanen.

VaLePa eli Ford Store Levoranta kohtaa CEV Cupin toisessa puolivälieräottelussa huomenna keskiviikkona 13. helmikuuta Kuzbass Kemerovon. Iloisena yllätyksenä ottelu televisioidaan ja Sastamalan Levorannassa, Suomen suurimmassa Ford Storessa peliä pääsee seuraamaan suurelta ruudulta.

VaLePa pelaa toista kautta Euroopan pelejä Ford Store Levoranta Sastamalan nimellä. Levoranta on ollut seuran tukijana pitkään ja huippu-urheilun lisäksi on vahvasti mukana myös junnulentiksen kumppanina.

Levorannassa on pelin ajan myynnissä VaLePan play off -kausikortteja ja fanituotteita sekä pientä tarjoilua. Lähetys alkaa 13.50 Suomen aikaa ja pelipallo nousee ilmaan kello 14.

Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran tammikuun lopussa Tampereen Kaupissa. Korkeatasoisessa pelissä Kemerovo oli tyly vieras vieden pelin kolmessa erässä. Kaupissa koeteltiin katsomon ääriä, kun peliä seurasi paikan päällä lähes 2 500 katsojaa.

Vaikka Kemerovon joukkue olikin selkeä ennakkosuosikki, pelasivat pukkipaidat hienon ottelun kotiyleisön kannustaessa täysin palkein.

Miten käy huomenna? Se selviää Yle Areenan kautta kello 14 alkaen.

 • avatar Nimetön

  Eiköhän Fordi nyt Ladan voita joten voittajina pojat palaavat, osin yllätyskin.
  Arvi ratkoo pelit, on alotuksessa.

 • avatar Nimetön

  Oh hoh… jo on meininkiä. Tyrväällä kattellaan screeniltä jossain Venäjän Kemerovossa pelattavaa lentopallopeliä.
  Joo, niin ne ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy.
  Miten sitten pelissä käynee?

 • avatar Nimetön

  Matkailu avartaa! Kemeroovi nyt -11 astetta pakkasta ja lunta sataa. Reissatessa kannattaa käyttää aikaa siis myös nähtävyyksien katseluun jos ja kun sitä varmasti nopsan pelin jälkeen jonkun verran jää. Ainakin muassa olleiden fanien siis?

Kommentointi ei ole käytössä.