Tavoitteena vaikuttavuus – Sastamalan kaupunki ja Pirkanmaan TE-toimisto yhteistyöhön

Kuvassa palveluohjaaja Sari Korpela, palveluesimies Marja Poussa, yritysneuvoja Anna Kirjalainen, yritysneuvoja Tanja Aarnikuru ja elinkeinojohtaja Ursula Lumme.

Sastamalan kaupunki yhdistää voimavarojaan Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Yhteistyöllä tavoitellaan entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin.

”Yhteistyön tavoitteena on parantaa tiedotusta ja neuvontaa työnantajille suunnatusta palvelutarjonnasta ja sitä kautta edistää yritysten ja alueen kasvua ja elinvoimaisuutta. Selkiytämme ja tehostamme tarjolla olevia palveluita yhdistämällä julkisten palveluntarjoajien voimavaroja sekä työnhakijoiden että työnantajien palveluissa”, sanoo Tiina Leppäniemi Sastamalan kaupungilta.

Työnantajapalveluissa tämä tulee näkymään lisääntyneinä yrityskäynteinä, joiden yhteydessä kartoitetaan yritysten palvelutarpeita. Niihin vastataan muun muassa neuvonnalla ja ohjauksella.

”Haluamme kehittää Pirkanmaalla entistä asiakaslähtöisempiä ja tehokkaampia yrittäjyys- ja työnantajapalveluja. Kutsumme mukaan myös muita keskeisiä kumppaneita ja palveluntuottajia”, toteaa palvelujohtaja Irene Impiö Pirkanmaan TE-toimistosta.

Tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saatavuutta suuntaamalla työnhakijoiden palveluja entistä tehokkaammin työelämälähtöisesti ja järjestää yhteistyössä myös työnantajille suunnattuja tapahtumia.

Poimintoja

  • Nimetön

    koittas ny te toimisto hoitaa vaan ne entisetki tehtävänsä,esimerkiksi vastata puhelimeen ku soitetaan

  • Nimetön

    On taas niin kokonaisvaltaista puppugeneraattoripuhetta että tuli aivan ELINVOIMAINEN olo

  • Nimetön

    Suomi on täysi barbaari-valtio ihmiselle joka jää työttömäksi. Ensin lyödään viikon karenssi, eli ole siinä nyt ensin viikko syömättä. Semmonen rikollinen kun olet, että sait lopputilin. Kun firma kuitenkin perusteli asian niin kauniisti. ”Tuotannollisista ja taloudellisista syistä.” Työttömäksi jäänyttä pitäisi kohdella juuri päinvastoin. Ensimmäiset kolme kuukautta työttömyyskorvaus kuuluisi olla 90% palkasta. Ja sen jälkeen tipahtaa nykyiseen tasoon.

  • Nimetön

    Ollaan iloisia, kun palvelut kehittyvät ja työnantajat saavat hyvää palvelua. Tiedä kuinka monta tyäpaikkaa vielä syntyy!

    • Nimetön

      Minusta tämä naisviisikko on etsimässä työnantajille ilmaisia tekijöitä. Joku takuu palkasta ja työpaikasta pitää vaatia, jos työtä lupaa.

    • Nimetön

      Työnantajiako tässä palvellaan, kun työnhakijoita pitäisi palvella!!! ”Ollaan iloisia jne” ja lässynlässynlää.

  • Nimetön

    Kyl työkkärin touhu on vammalassa ollu täyttä pelleilyä. Täysin turhia neuvojia jotka ei välitä työttömistä yhtään. Ja ilmaistöihin ohjataan välittömästi.

  • Nimetön

    Tuo työnteettäminen ilman palkkaa on täyttä myrkkyä yhteiskunnalle, ja liike-elämälle. Vääristää kilpailua ja mikä pahinta, palkka jää saamatta. Orjatyötä! Ja yhteiskunta jää ilman verotuloja, että muita veroluontoisia maksuja. Kuntien ahdinko johtuu osittain tästä Sipilän Kikystä. Sekä massiivisesta kuntalisän leikkaamisesta. Lähes 200 kunnan talous on kriisiytynyt, porvarihallituksen väärästä talouspolitiikasta.

  • Nimetön

    Näitä talebaaneja on virastot väärällään , joutaisivat variksenpelättimiksi .

  • Nimetön

    Puppulausetädit taas virastopäissään:

    ”… ongelmanratkaisutyökalu antaa mahdollisuuden parantaa elinvoimaisuutta pup-pup
    laajentuvia markkinoita pup-pup asiakaslähtöisempiä. tuotantomenetelmiä.. pup-pup
    tarveharkintadialogi keskiössä vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden pup-pup
    pohtiessa yleisesti sovittuja pup-pup laajentuvia markkinoita pup-pup
    toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin mahdollisuuksia kokonaisvaltaisessa palvelutarjonnassa pup-pup”

    Tätä puhetta tulee loputtomasti.

Kommentointi ei ole käytössä.