Siltakävelyllä pohditaan, kannattaako Keikyän riippusilta säilyttää

Talvinen riippusilta.

Sastamalan Sosialidemokraatit järjestävät Keikyän riippusillalle tutustumiskävelyn ensi lauantaina 23. helmikuuta. Sosialidemokraatit haluavat kuulla kuntalaisilta, kannattaako silta säilyttää myös tuleville polville. Samalla tarjoutuu tilaisuus keskustella muista ajankohtaisista asioista.

Tutustuminen alkaa sillan Pehulan puolelta Myllytie 24:n kohdalta kello 14. Halukkaat voivat kävellä myös pitemmän lenkin (n. 2,2 km) kävelysilta – Peevontie – Voimalaitoksentie. Kävelyn jälkeen tarjolla on thaimaalaista keittoa, kahvia ja mehua Voimantie 2:n pihassa (n. 400 m kävelysillalta voimalaitoksen tienhaaraan).

Kävelylle ovat tulossa myös kansanedustajaehdokkaat Ilmari Nurminen, Maria Päivänen ja Taru Tolvanen. Lisäksi paikalla on kaupungin luottamushenkilöitä.

Keikyän komea riippusilta on Suomen pisin kävelyriippusilta. Pituutta sillä on 228 metriä. 

  • avatar Nimetön

    Kannattaa jättää toi riippusilta koska se n hieno ja siitä tulee ennenvanhaa ajat mieleen eli noin 1970luku tulee mieleen tosta riippusillasta

  • avatar Nimetön

    Kannattaa ehdottomasti varata tähän sillankorjaushankeeseen rahaa.
    Kun rahat on budjetissa saatu,niin siirtää tai perua sillan korjaushanke ja käyttää säästyneet rahat ellivuoreen.Aivan samoin kuten torin parannushankkeessa jo tehtiin.Toria ei vielä saatu paremmaksi, mutta tie hotellille kyllä etuajassa.

Kommentointi ei ole käytössä.