Henri Haapamäestä Sastamalan vuoden urheilija

Henri Haapamäki.

Sastamalan sivistyslautakunta on päättänyt vuoden 2018 palkittavat urheilijat sekä liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinnot.

Vuoden urheilija: Henri Haapamäki, Sastamalan Autourheilijat (600 euroa)

Vuoden junioriurheilija: Turkka Nieminen, Seinäjoen Hiihtoseura (400 euroa)

Vuoden veteraaniurheilija: Jukka Salonoja, Tyrvään Petangue (tunnustuspalkinto)

Vuoden juniorijoukkue: Vammalan Seudun Voima T15: Jessica Junkkala, Ilona Lampila, Nina Välimäki ja Veera Mattila (500 euroa)

Vuoden valmentaja / ohjaaja: Anna Koskinen, Vammalan naisvoimistelijat (tunnustuspalkinto)

Vuoden urheiluseura: VaLePa (tunnustuspalkinto)

Liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinto: Irma ja Kalevi Lehtinen, Länsi-Mouhijärven Kiisket ry (tunnustuspalkinto)

Palkittavat SM-mitalistit löytyvät sivistyslautakunnan pöytäkirjasta.

Poimintoja

    • Nimetön

      Jotkut tekee jotain,ja onnistuessaan palkitaan.valittajat vaan valittaa.onneksi ne ei saa koskaan MITÄÄN aikaiseksi/palkinnoksi.

    • Nimetön

      Taidat saastuttaa itse enemmän, kun lämmität saunan kiukaan ja vielä päästät pierun saunan lauteilla……Kyllä meni voitto ansaitusti Henkalle! Puita pesään vaan ja usvaa putkeen! Oikein paljon ONNEA ja MENESTYSTÄ Henkalle tulevaankin kauteen!

    • Nimetön

      Eiköhän nuo autot tuolla yleisillä teillä saastuta ihan yhtä paljon! Henkka on voittonsa ansainnut niin lajissaan Suomenmestarina kuin myös Sastamalan Vuoden Urheilijana!

  • Nimetön

    aivan naurettavat ja lapselliset päätökset,kukaan heistä ei ole urheilija enempää kuin minäkään

    • Nimetön

      Henkka koonnut vuosien työllä mahtavan taustajoukon ja on yksi Suomen taitavimpia auton käsittelijöitä. Lajissaan ykkönen ja herrasmies muutenkin. Onnea!

    • Nimetön

      Asun Raumalla, enkä tiedä Vammalasta muuta kuin kylmän jäähallin & SM kultamitalistin! Oikea valinta ”Sastamalaiset”! Karavaani kulkee ja lampaat narisee! T: V Raumalta.

  • Nimetön

    Sastamalan Kaupungin sivistyslautakunta voisi edes sen verran vaivautua ottamaan selvää että saataisiin urheiluseurojen nimet oikein julkaisuun. Ei Tyrvään Petanque vaan Tyrvää Petanque. Ei taida olla tarpeeksi sivistyneitä jäseniä tässä lautakunnassa?

  • Nimetön

    ”Melkein kaikki” lentopallon Rovaniemen turnauksen alueSM mitalistitkin muistettiin… tää on vissiin sitä tasa-arvoa….

    • Nimetön

      Nämä SM-mitalistien muistamiset jaetaan omien tai seurojen ilmoitusten perusteella, ne ei tule automaattisesti. Eli jos joku on unohtanut ilmoittaa omansa tai lapsensa tai seuran jäsenen saavutuksen voi vaan katsoa peiliin, siellä se syy on miksi ei nimi ole listalla.

  • Nimetön

    Näin ilmastonmuutoksen aikakautena moottori ”urheilu” pitäisi nyt ainakin jättää palkinnoitta. Polkupyörä, sukset, kanootti, jne. ovat urheiluvälineitä – ei metelöivä, savuttava ja öljyä roiskiva auto

    • Nimetön

      Valepakin sais tehdä pelireissunsa polkupyörillä. Nehän on hyväkuntoisia miehiä toisin kun noi moottoriurheilijat, jotka hädin tuskin jaksaa rattia vääntää.

      • Nimetön

        Sitten vaan ajamaan muutama sata kilometriä rallissa pikataipaleita, niin kysytään sen jälkeen, kävikö yhtään kunnon päälle? Epäilen vahvasti, että moni ei pääsisi edes maaliin, puhumattakaan siitä, että vielä menestyisi lajissaan.

      • Nimetön

        Höpöhöpö! Nämä ovat näitä kaupunkilegendoja, jota saastuttajat pitävät yllä. Moottorilla siinä edetään. Samaa ei voi sanoa urheilusta, jossa etenemiseen käytetään lihaksia.

Kommentointi ei ole käytössä.