VaLePa välieriin – ”Tiukka sarja”

VaLePa välieriin
VaLePa juhlii paikkaa välierissä.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo otti paikan välieriin. Tiikerit kaatui Kokkolassa 2-3 (25-20, 18-25, 21-25, 27-25, 12-15).

Ensimmäinen erä lähti tasaisesti liikkeelle. Tiikereiden onnistuminen lopussa tuotti piste-eron kotijoukkueelle.

Toisen erän hahmoja olivat Urpo Sivula ja Tommi Siirilä. Erä päättyi Siirilän ässään.

Kolmannessa erässä oli tasaista vääntöä. Tiikerit sortuivat lopussa virheisiin. Urpo Sivula ratkaisi erän VaLePalle.

Neljännessä erässä pukkipaidat olivat pitkään askeleen edellä sekä kiinni kahdesti erä- ja ottelupallossa. Tästä huolimatta erä meni Tiikereille.

Ratkaisevassa viidennessä erässä tasainen taistelu jatkui. Tiikerit kompuroi muutamaan virheeseen ja VaLePa onnistui.

”Taas yksi kova ottelu”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic. ”Tiukka sarja. Tiikerit pelasi kauden parhaat pelinsä näissä puolivälierissä”, hän arvioi vastustajaa.

VaLePa otti puolivälierät nimiinsä 3-1.

TILASTOT

Poimintoja

• Nimetön

Kyllä taisi hiukan nihkeätä olla. Miten syvästi palloilukulttuuriin kuluu ”juhlinta” välieriin pääsystä voittamalla – kuten edellä jo totesin – nihkeästi etukäteen arvioituna selkeästi ei niin hyvä vastustaja.
    Savon kanssa on haastetta, ja ehkä sen nyt voi suoraan arvioida etä jos otteet eivät terävöidy niin pronssipelissä ollaan jossa on vastassa motivoitunut Etta Oulusta. Toivotaan kuitenkin parasta ja uskotaan siihen.