Sastamalan kansanedustajat järjestävät vaalipaneelin

Kansanedustajat Satonen, Hakanen ja Nurminen järjestävät yhteisen vaalipaneelin. Kuva: Minna Isotalo. 

Sastamalalaiset kansanedustajat Pertti Hakanen, Ilmari Nurminen ja Arto Satonen järjestävät yhteisen vaalipaneelin ensi viikon torstaina 21. maaliskuuta kello 18 Sylvään koulun auditoriossa. Kahvitus alkaa jo kello 17.30.

Oliko sote- ja maakuntauudistuksen kaatuminen onni vai epäonni? Miten Suomen talouden ja työpaikkojen suotuisa kehitys varmistetaan tulevalla vaalikaudella? Entä miten Sastamala selviää lähivuosien suurista kouluinvestoinneista?

Myös yleisön kysymyksille on varattu aikaa.

Paneelin juontavat päätoimittaja Maija Latva ja toimittaja Veli-Matti Saksi Alueviestistä.

 • avatar Nimetön

  Kokoomuksen Orpo ilmoitti tämän päivän vaalitentissä, että kokoomus haluaa keventää hyvätuloisten verotusta ja ottaa eurot haittaveroina. Eli bensapumpulla sama korotus 100 000 euroa ja 10 000 euroa vuodessa tienaavat. Jotenkin tuntuu, ettei ihan oikeudenmukainen veronkorotus. Mutta arvomaailmat ovat erilaisia. Vaaleissa asiat sitten punnitaan.

 • avatar Eskortti

  Onhan nuo poilttoaineiden hinnat nytkin samat kaikille huoltiksella. Ja ovat olleet maailmansivun.

  • avatar Nimetön

   Eli aivan sama jos litrahinta 3 euroa. Oli siis.siitä kyse mihin suuntaan verotusta kuljetetaan.

   • avatar Nimetön

    Maaseutu maksaa aina eniten polttoaineiden veronkorotuksista. Näin maalla asuminen tehdään mahdottomaksi ja sehän on yksi Kokoomuksen tavoitteista.

 • avatar Nimetön

  Eiköhän kokoomus ja keskusta ole “kykynsä” näyttäneet nyt näissä sekoiluissa. Edustuslaitokseen pitäisi saada kunnolla porukka vaihdettua. Liike Nytilläkin on oma ehdokkaansa Sastamalasta, Susanna Riekkinen.

  • avatar Nimetön

   Todellakin ovat näyttäneet! Talous kukoistaa ja työllisyys huippulukemissa.
   Pitää mennä aika monta vuosikymmentä taaksepäin, jotta löytyy vastaava Suomea nostanut hallitus. Kiitos!

  • avatar Nimetön

   Liike nyt perustaa olemassaolonsa muutamaan julkimoon ja heidän pärstäänsä. Mitään sanomaa ko. marginaalipuolueella ei ole.
   Kähösen Karoliinaa toki voisi äänestää . . .

  • avatar Nimetön

   Ääni vahvalle Suomelle ja Sastamalalle, ääni Hakaselle. Arvot kohdallaan. Yhteistyö, yhteistyö, yhteistyö

 • avatar Nimetön

  Oikeisto on ainakin romuttamassa Suomen talouden. Haluavat lisää leikkauksia elinkeinoon. Nyt on ennustettu, että talous kasvaa hitaammin. Silloin pitää elvyttää, eikä suinkaan vähentää rahaa taloudesta. Laskusuhdanteessa leikkaukset on myrkkyä taloudelle. Ensimmäisenä kärsivät pienyrittäjät, kun ihmisillä ei ole ostovoimaa. Siitä kierre kasvaa vinhasti koko yhteiskuntaan. Leikkaukset pitää tehdä nousukaudella, mutta niillä ei saa lisätä kurjuutta. Kuten tämä ryöstöhallitus teki.

  • avatar Nimetön

   Samaan leikkausten helmasyntiin syyllistyi myös EU:n talouspolitiikka taantumassa vuosina 2008 – 2015. Suomessa lisäksi porvarihallitus ehti tehdä tuhoisaa leikkauspolitiikkaa pari vuotta. Meillä kansainvälinen noususuhdanne tavoitti todenteolla vasta vuonna 2017. Lisäksi Suomessa porvarit leikkaavat kaikista heikoimmilta suhteessa eniten. Siksi nämä ihmiset perheineen jäivät kuin lastu laineelle. Tulevan hallituksen pitää tehdä vakaata talouspolitiikkaa. Ettei elinkeinoelämän tarvitse arvuutella ja säikkyä, onko seuraavan nurkan takana taas piilotettu “hyppymiina”.

Kommentointi ei ole käytössä.