Kolumni: Varma kevään merkki – Tyrwäyspäivät

K-supermarket Torikeskuksen kauppias Katri Heinisuo.

Nyt on hyvä hetki hankkia kevätuutta kotiin, mökille tai vaikkapa autotalliin. Helposti ja vaivattomasti, hyvän palvelun kera, 14. – 15. maaliskuuta pidettäviltä Tyrwäyspäiviltä.

Osaammehan arvostaa kaupunkiamme? Sen kaunista luontoa, palveluita ja tarjontaa. Erilaisia kulttuuritapahtumia, urheilua ja makuelämyksiä. Upeita ulkoilureittejä ja kauniita rantoja. Sastamala tarjoaa valtavan määrän mahdollisuuksia kompaktin kokoisena kaupunkina, ison Tampereen vieressä. Täällä kaikki on kuitenkin lähellä, helposti hankittavana ja koettavana.

Vuoden verran Sastamalassa uutena yrittäjänä toimineena on ollut hienoa huomata, kuinka hyvin yhteisöllisyys pienessä kaupungissa toimii. Kaikenlaiseen tarpeeseen löytyy apu omalta paikkakunnalta. Nopeasti ja ammattitaitoisesti. On sitten kyse palveluista tai tuotteista. Parasta on se, että aina voi vielä palata asiaan ja kysyä neuvoa, kun on tuttu paikka.

Kaupunkimme tarjontaa ajattelin tarkemmin, kun nuori tuttavapariskunta muutti Tampereelta Sastamalaan, miehen kotikaupunkiin. Mielessäni tietysti kävi, löytyykö heille täältä palvelut. Oli ilahduttavaa kuunnella, kuinka hienoa on asua kaupungissa, jossa kaikki on niin lähellä. Löytyi kengät, vaatteet, lahjat, herkulliset kahvilat, hyvä kampaaja… Palvelu oli kuulemma kaikkialla ihan loistavaa ja jos jotakin ei ole, he kysyvät!

Sitä toivon myös kaikilta asiakkailta. Jos meidän kaupungin kaupassa sitä ei ole, mitä tarvitset, kysy. Me yrittäjät pyrimme toteuttamaan toiveet. On ammattiylpeyttä täyttää asiakastoiveet, se on ehdoton päivän kohokohta.

Tyrwäyspäivät on yksi yhteishengen näytön paikka. Kasvatetaan niistä tapahtuma, joka palvelee sekä sastamalalaisia että naapureitakin. Tehdään niistä yhdessä asiakkaiden ja yrittäjien odottama, eloisa tapahtuma.

Hyviä kevään Tyrwäyspäiviä toivottaen!

Katri Heinisuo
Kauppias, K-supermarket Torikeskus

Kommentointi ei ole käytössä.