Monologi Sotaratsu vierailee Kannarissa

Sampo Seppä.

Kiikan Kannarissa nähdään tulevana sunnuntaina 17.3. vieraileva esitys, Sampo Sepän monologi Sotaratsu.

Nähtyään unta Aleksanteri Suuren hevosesta nuori mies alkaa kyseenalaistaa vakaumustaan. Mennäkö armeijaan? Yhteisön odotukset, kuoleman ja elämän pelko on saatava kesytettyä. Käynnistä raviksi ja ravista laukaksi, kiihtyvän sydämen syke ja epävarmuuden luotettava turtumus hengittävät saman tilan ilmaa.

Taistelu on käytävä, mutta missä on rintama?

“Sotaratsu on monologiesitys suomalaisesta kulttuurivaikuttajasta, asevelvollisuudesta. Esityksessä pohdin, miten suhtautua omiin ja muiden odotuksiin, kun tehdään valintaa siitä, tulisiko tulevaisuudessa ottamaan osaa sotaan, jota ei ole vielä syttynyt. Asia ei ole itsestäänselvyys. Kysymykset, joita nuorena itselleen osaa esittää vaikuttavat tulevaisuuteemme. Yksilöidemme ja yhteisöjemme tulevaisuuteen”, Seppä kertoo.

Monologi alkaa kello 16. Vapaa pääsy.