Ellivuoren keittiömestari Jarkko Pulkkinen kisaa Vuoden Kokin tittelistä

Jarkko Pulkkinen, nosto
Jarkko Pulkkinen.

Vuoden Kokki -kilpailu on edennyt loppusuoralle. Mukana on Sastamalasta Hotel Ellivuoren keittiömestari Jarkko Pulkkinen.

Semifinalisteja on kuusitoista. Heistä valtaosa on pääkaupunkiseudulta.

“Odotan tasaväkistä kilpailua, muuten vaikea sanoa, kun ei tiedä vielä mitä on tulossa vastaan muilta kilpailijoilta”, pohtii Jarkko Pulkkinen. “Ravintola-ala on minulla veressä, olen periaatteessa kasvanut keittiössä. Koko perheeni on ollut ravintola-alalla töissä”, hän kertoo.

Ennen Hotel Ellivuorta Jarkko Pulkkinen on työskennellyt kotimaassa esimerkiksi Ravintola Savoyssa, Stefan’s Steakhousessa ja Kultaisessa Porossa sekä ulkomailla Australiassa.

“Kokit toteuttavat karsinta-annoksensa kilpailukeittiöissä yleisön edessä suuren paineen alla”, kertoo kilpailunjohtaja Heikki Liekola semifinaalin vaatimuksista. Loppukilpailussa ammattiosaamista ja kädentaitoja mitataan monipuolisemmin ja laajemmin kuin koskaan aiemmin.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut huipentuvat 6. huhtikuuta. Voittajat saavat 10 000 euron palkinnot.

Aikaisemmin Alueviestissä:

Ellivuoressa kokataan pian olympiamitalistin johdolla (29.8.2018)

 • avatar Risto reipas

  “konsultoiva kokki” Hotel Ellivuoressa, näin hän itse kertoo esittelyssään

 • avatar Nimetön

  Hyvää mainosta olisi jos sieltä Ellivuoresta sais hyvin valmistettua, tuoreista aineksista tehtyä ruokaa. Takavuosien höpötykset Kuloveden kaloista ym. ovat olleet tyhjää puhetta, sama kermalohi lillluu edelleen vuosikymmenestä toiseen.
  No kyllä sen ymmärtääkin, mitä niitä ittelleen kokkailee, pitäis olla asiakkaita.

  • avatar Nimetön

   Suosittelisin ensin käymään syömässä ja vasta sen jälkeen esittää mielipiteitään.
   Mainitsemasi Kuloveden kuha oli varsin maukas annos. Sinua kiinnostanee, että siinä ei ollut lohta eikä se myöskään lillunut kermassa. Toisin sanottuna arviosi meni pieleen kaikilta osin.
   Olen käynyt perheen lanssa säännöllisesti syömässä Ellivuoressa ja laatu on ollut lähes aina hyvää. Viime aikoina jopa loistavaa.
   Näytät kuuluvan siihen ryhmään, joka ruoan syötyään vastaa tarjoilijan kysymykseen hampaidensa välistä, että hyvää oli. Sitten, kun pääsee ulos, niin takana päin sitten sanainen arkku aukeaa oli syytä tai ei. Mitä mieltä itse olet? Rehtiä ja reilua?

 • avatar Nimetön

  Ruoka Ellivuoressa on ollu joka kerta erittäin hyvää ja maukasta. Puitteet myös hienot. Harmi kun väki ei ymmärrä paikan erinomaisuutta. Tzemmpiä kisaan.

 • avatar Nimetön

  On hyvä asia että Ellivuori on onnistunut löytämään heille sopivia ruokailijoita jotka ovat tyytyväisiä .Ruokahan on makuasia ja kovin suhteellista, mikä on yhdelle hyvää voi olla toiselle pettymys.
  Siihen nähden paljonko Ellivuori on ruokaansa tuonut esille on siellä aikamoisia rimanalituksia, joku perustaso kuitenkin pitäisi löytää.

 • avatar Nimetön

  Nyt ei auta taas muu, kuin että Vesa Laitinen tekee yllätyshyökkäyksen ravintolaan…Sen mukaan sitten eletään.

 • avatar Nimetön

  niin, mitäs se sua auttaa, vai elätkö sillä arvostelulla?En mää syyllisiä kaipaa, hyvää ruokaa mää kaipaan

Kommentointi ei ole käytössä.