Tervaportin Olympiacosille yllätystappio

Eemi Tervaportti.

Kreikan liigassa Eemi Tervaportin edustama Olympiacos Piraeus koki yllätystappion. Sarjassa neljäntenä oleva Kifisia kaatoi kotonaan sarjajohtajan 3-1 (25-22, 26-24, 12-25, 25-22).

”Ennen peliä tiedettiin, että voidaan varmistaa runkosarjan voitto, mutta kenelläkään ei oikein peli napostellut”, Eemi Tervaportti tilitti. ”Menin kentälle kolmannen erän alussa, vaikka minun alun perin ei pitänyt pelata ollenkaan”, hän sanoi. Passari syötti pelaamaansa kahteen erään viisi ässää ja otti kaksi torjuntaa.

Runkosarjan voiton ratkaisevat 23. maaliskuuta Olympiacos ja PAOK. Joukkueet kohtaavat myös Kreikan Cupin loppuottelussa 20. huhtikuuta.

Ranskan pääsarjassa Elviss Krastinsin edustama Arago de Sete koki sarjakolmosen kovuuden. Ajaccio vei kotipelinsä puhtaasti 3-0 (25-21, 25-23, 25-17). Kaksi erää pelannut Krastins nosti ottelussa viisitoista aloitusta 87 prosentin tarkkuudella. Sete on sarjataulukossa edelleen kahdentenatoista.