Pick N Payn rakennustyöt vauhdissa – “Pyrimme käyttämään paikallisia tekijöitä”

Rakennustyöt Pick N Payn tontilla alkoivat maaliskuun alkupuolella.

Huittisiin avattavan päivittäistavarakauppa Pick N Payn rakennustyöt ovat päässeet vauhtiin.
Talousjohtaja Kasper Nyholm kertoo, että pohjatyöt aloitettiin Sahkossa, Tokmannin naapurissa sijaitsevalla tontilla pari viikkoa sitten.

”Tämän viikon aikana pääsemme aloittamaan paalutuksen.”

Rakennustöiden odotetaan etenevän vauhdilla, sillä yrittäjien toiveena on saada myymälän ovet auki vielä ennen parasta joulusesonkia.

”Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, myymälän avajaisia juhlitaan marraskuun loppupuolella. Uskomme, että aikataulu pitää, sillä olemme käyttäneet paljon aikaa suunnitteluun ja myös urakoitsija on vahvistanut aikataulun”, Nyholm kertoo.

Talousjohtaja kiittelee, että tähän mennessä Pick N Payn tulo Huittisiin on sujunut mallikkaasti.

”Varsinkin kaupungin puolesta on ollut päällä todella hyvä vire. Kaikki tärkeät asiat on saatu nopeasti hoidettua.”

Huittisten myymälän julkisivun luonnoskuvat ovat jo nähtävillä esimerkiksi Pick N Payn Facebook-sivuilla. Valtateiden 2 ja 12 risteyskohdassa tullaan näkemään paikallista arkkitehtuuria, sillä rakennuksen suunnittelussa on käytetty huittislaista arkkitehtitoimistoa.

”Muutenkin pyrimme huomioimaan paikallisia tekijöitä. Jos osaaminen löydy Huittisista, niin tekijät on pyritty saamaan Satakunnasta”, Nyholm kertoo.

Myös ympäristöystävällisyys on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin uuden myymälän rakentamisessa.

”Pyrimme ympäristöystävällisyyteen esimerkiksi sillä, että kylmiössä käytetään hiilidioksidia. Energiatehokkuutta pyritään parantamaan maalämmöllä, mikä on alkuinvestointina hivenen hinnakkaampi, mutta pitkässä juoksussa edullisin ratkaisu.”

Nyholmin mukaan huomiota on kiinnitetty myös asiakkaiden helppoon kulkemiseen.

”Haluamme isot ja valoisat parkkipaikat, jotta meille on helppo tulla asioimaan autolla, pyörällä ja kävellen.”

Myymälän sisätilojen suunnittelu on vielä kesken. Pick N Pay on ilmoittanut etsivänsä rakennukseen muutamia pienempiä kumppaneita, kuten parturi- tai kahvilayrittäjää.

”Nämä neuvottelut ovat vielä kesken, mutta voin paljastaa, että hyvältä vaikuttaa. Ainakin yksi tai kaksi potentiaalista kumppania on löytynyt. Parhaassa tapauksessa samoissa tiloissa voisi toimia kanssamme neljä pienempää käyttäjää.”

Pick N Pay toivoo saavansa rakennukseen lisäksi muita peruspalveluja kuten Otto-automaatin ja postipalvelut.

Kommentointi ei ole käytössä.