Illallinen taivaan alla – Vammalan torilla syödään yhdessä ensimmäistä kertaa

Illallisia taivaan alla on nautittu muun muassa Helsingissä. Kuva: Yhteismaa.

Vammalan torilla järjestetään torstaina 8. elokuuta piknik, johon kaikki ovat tervetulleita.

Osana valtakunnallista Illallinen taivaan alla -teemapäivää Sastamalassa ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on houkutella ihmisiä syömään ulkona yhteisen ruokapöydän äärellä, saada torialueelle ”pöhinää” ja luoda uusi vuosittainen perinne.

Torille katetaan illallispöytä, johon kaikilla on mahdollisuus kutsua oma kaveri-, työ- tai vaikkapa naapuriporukka ja tulla nauttimaan yhteinen illallinen muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa. Jokainen osallistuva ryhmä kattaa oman illallisen eli ryhmät tuovat itse mukanaan ruuat, juomat, astiat, aterimet sekä pöytäliinan. Paikan päällä on valmiina pöytä ja tuolit.

Illallisvieraiden iloksi musisoi trubaduuri Virtamies V-P Bäckman.

Illallisen kattausaika on kello 18 – 21 ja maksuttoman tapahtuman pöytävaraukset tehdään osoitteessa http://bit.ly/illallinenulkona

Torikadun Onkiniemenkadun puoleinen pääty suljetaan kokonaan liikenteeltä, torialue on normaalisti pysäköintikäytössä koko illan.

Tapahtuman mahdollistavat Vammalan Yrittäjät, Sastamalan Yrittäjänaiset sekä torin alueen kauppiaat.

Lisätietoja valtakunnallisesta 8.8.2019 vietettävästä Illallinen taivaan alla -päivästä http://illallinentaivaanalla.yhteismaa.fi/

 • avatar P.K.

  Jotakin tällaista olen jo pitkään tänne Sastamalaan toivonut ja nyt on hieno idea. Jos jollakin niin tämmöisillä yhteisöllisillä tapahtumilla kaupunkia elävöitetään.

  • avatar EKo

   Eipä taida Tyrvääläinen osallistua tällaisiin tapahtumiin.
   Ymmärrän kyllä täysin miksei.
   Keinotekoinen yritelmä rakentaa yhteisöllisyyttä, jossa pitäisi syödä ventovieraiden kanssa ja höpöttää joutavia.

   • avatar P.K.

    Minä taas luulen että osallistuu kyllä ja sinnehän voi muiden mukaan mennä omalla porukalla. Ei tyrmätä kaikkia kivoja ideoita heti kättelyssä, eihän?

   • avatar nikoruusuvuori

    Joo ei todellakaan osallistu! Miksi pitää väkipakolla yrittää tuputtaa yhteisöllisyyttä. Ja omat ruoat? Joku tuo hernekeittoa ja leipää kun taas joku filettä viinin kera. Jaa et rahvas ja silmää tekevät samassa pöydässä, juu ei

Kommentointi ei ole käytössä.