Saksitut: Häijää kutsuu hieman hajahtavasti Saikkalan sillan jälkeen

Saikkalanjoki.

Häijää on kehittyvää seutua Sastamalassa. Liikkeet ja Maisemakylien tontit kutsuvat uusia asukkaita. Tervetuliaisiksi kuitenkin tarjoillaan hieman hajahtavaa ilmaa. Kun ajellaan Vammalan suunnasta, niin heti Saikkalanjoen sillan jälkeen aina Säästömarketin risteykseen saakka parkkiintuneempikin nenä havaitsee sen itsensä hajun.

Tuo haju ei aivan uusi ilmiö ole. Jo ainakin pari vuotta sama tuoksu on alueella leijunut. Olisi sen luullut osuvan myös kaupungin päättäjien sieraimiin. Toivottavasti asiaan on paneuduttu ja harmi korjataan. Tuntuu siltä, että kyse on jollakin tapaa viemäröinnistä. Jos näin on, niin se mennee kaupungin piikkiin tavalla tai toisella.

Karkun pop up -sauna.

Ja sitten puhtoisempiin juttuihin. Karkun omassa venesatamassa oli perjantaina mukava näky. Siellä nökötti pieni punainen Karkun pop up -sauna. Ihan oli kiukaat ja kaikki. Kyllä karkkulaiset keksivät. Sauna on aiemmin ollut Kunnaksen Maurilla leikkimökkinä. Karkun Leijonat tekivät uuden leikkipaikan. Nyt vanha mökki palvelee kylpijöitä ainakin eri puolilla Karkkua, ehkä muuallakin.

Hieno keksintö.