Henkilöauto suistui Kanteenmaantieltä – pyöri ojassa ympäri ja iskeytyi pientareen puihin

Henkilöauto suistui ulos Punkalaitumen Kanteenmaantieltä maanantai-iltana puoli seitsemän jälkeen.

Onnettomuuspaikkatutkinnan perusteella henkilöauto oli edennyt pitkin Kanteenmaantietä Punkalaitumen keskustan suunnasta ja suistunut suoralla tieosuudella kulkusuunnassaan vasemmalle, yli vastaantulevien kaistan ja päätynyt ojaan. Tämän jälkeen ajoneuvo oli todennäköisesti pyörinyt ympäri ja iskeytynyt ojanpientareella oleviin puihin.

Kauttaaltaan vaurioituneessa ajoneuvossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä. Kuljettaja toimitettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtumien kulkuun.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.