Pukstaavi yllätti kesäseikkailijat – “Hauskasti koottu, nykyaikainen ja raikas kokemus”

Museokortti, Jarkko Koskinen, Demi Aulos
Jarkko Koskinen ja Demi Aulos antoivat Museokortin Instagram-seuraajien valita, miten roadtrip etenee.

Sastamalassa Pukstaavi sai vieraakseen Museokortin kesäkampanjasta Demi Auloksen ja Jarkko Koskisen. Tuoreen kihlaparin seikkailu reititettiin Instagramissa.

Museokortin seuraajat saivat äänestää muun muassa siitä, jatkuisiko matka kohti mysteereitä ja jännitystä vai olisiko luvassa vauhdin hurmaa. Ensimmäinen vaihtoehto viittasi Pukstaavin pakohuoneeseen ja jälkimmäinen Kangasalan Mobilia-museoon. Seuraajat lähettivät seikkailijat Sastamalaan.

Pukstaavi yllätti pariskunnan positiivisesti. “Kumpikaan meistä ei olisi mennyt museoon pelkän nimen perusteella, mutta hyvä että mentiin. Museo oli hauskasti koottu, nykyaikainen ja raikas kokemus”, Demi ja Jarkko kiittävät.

Jännityskirjallisuuteen pohjautuva pakohuone teki kaksikkoon vaikutuksen. Se yhdistää dekkarikirjallisuuden perinteen pakohuonepelin logiikkaan.

“Pakohuone oli todella hieno ja upeasti rakennettu”, Jarkko naurahtaa. Sekään ei haitannut, että he saivat pisteistä kaksi kolmasosaa.

Sastamalan lisäksi museoseikkailu vei pariskunnan Naantaliin, Ahvenanmaalle ja Varkauteen.

Museokortin kesäkampanjaan oli avoin haku keväällä. Mukaan valittiin brändilähettiläitä toteuttamaan museokierroksia. Seikkailijat ovat saaneet matkaansa Museokortit ja kustannukset on korvattu kuitteja vastaan, lisäksi on maksettu palkkio.