Saparot vetivät Huittisiin hyvin väkeä – “Haluamme ehdottomasti jatkaa tätä juttua”

Lasten Saparoiden esiintyjä Kikattava Kakkiainen sai yleisön tanssimaan ja laulamaan.

Huittisissa viikonloppuna pidetyt Saparofestarit vetivät mukavasti väkeä.

Tapahtuman järjestelyistä vastanneen Huittisten Seurahuoneen yrittäjä Tella Voutilaisen mukaan kävijöitä riitti mukavasti molemmille illoille.

“Perjantaina Remu ja Abreu vetivät paikalle hyvin aikuisempaa yleisöä. Lauantai oli alun perinkin ajateltu enemmän nuorten illaksi ja Aste ja Spekti saivat liikkeelle ihmisiä vielä huomattavasti perjantaita enemmän”, hän iloitsee.

Jälkikäteen ajateltuna esiintyjävalinnat tuntuivatkin osuneen nappiin.

“Aloitimme Mikko Mäkelän kanssa Seken pyörittämisen vasta maaliskuussa ja siinä vaiheessa artistien hankkiminen yhteen kesän suosituimpaan viikonloppuun oli haastavaa. Mielestäni voimme olla kattaukseen tyytyväisiä ja positiivista palautetta tuli myös yleisöltä”, Voutilainen toteaa.

Saparot järjestettiin tänä kesänä jo kymmenen kerran. Tapahtumasta on muodostunut Huittisten kesään perinne, jolle Voutilainen uskaltaa luvata jatkoa myös ensi vuodelle.

“Tämä oli meille ensimmäinen kerta, kun järjestimme tämän tapahtuman ja siksi emme osanneet odottaa oikein mitään. Viikonloppu kuitenkin osoitti, että tapahtuma on toimiva ja sille on selvästi kysyntää. Oli hienoa huomata, miten Saparoista on tullut oma juttunsa ja haluamme ehdottomasti jatkaa sitä.”