Kasvu Open: Carccu valittiin sadan parhaan kasvuyrityksen joukkoon

Carccu
Carccu tunnetaan muun muassa lahjapapereista. Kuva: Carccu.

Sastamalan Karkussa toimiva Carccu on valittu Kasvu Open -kilpailussa sadan parhaan yrityksen joukkoon.

Muun muassa pakkauspapereista tunnettu yritys valittiin keväällä Verkkokaupan Kasvupolulle yhtenä viidestätoista yrityksestä. Matkan varrella Carccu on saanut sparrausta Suomen parhailta liike-elämän asiantuntijoilta.

Kaikkiaan erilaisille Kasvupoluille valittiin 371 yritystä, joiden joukosta on nyt valittu sata potentiaalisinta. Carccu ja muut jatkoon päässeet kasvuyritykset kisaavat Kasvu Open startup- ja start again -sarjojen voitosta. Voittajat valitaan Kasvu Open Karnevaalissa 23. – 24. lokakuuta.

Carccu-paperipakkausten takana on vuonna 1979 perustettu flexopainotalo EPP-Pack Oy. Toimitusjohtaja Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja yrityksen toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös sen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy tuotteiden laadussa, ja uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

Valtakunnalliselle yritysten kasvun sparrausohjelmalle, Kasvu Openille, on myönnetty Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto.