Sastamalan kaupunki kysyy asukkailtaan turvallisuudesta

Sastamalan vaakuna Ystävyydenpuiston laidalla.

Sastamalan kaupungin asukkaille on avattu turvallisuuskysely.

Kysely on avoinna 11. – 30. syyskuuta, ja sen tarkoituksena on saada kaupungin asukkaiden näkemyksiä ja kokemuksia asuinalueensa turvallisuustilanteesta ja kehittämistarpeista.

Kysely liittyy valtuuston hyväksymään hyvinvointisuunnitelmaan, jossa turvallisuus nähdään osana hyvivointia. Vastauksia käytetään turvallisuussuunnittelussa, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä ja torjua onnettomuuksia, tapaturmia, rikoksia, häiriöitä sekä parantaa asukkaiden turvallisuutta.

Turvallisuuskyselyyn voi vastata ainoastaan sähköisesti kaupungin nettisivuilla kohdassa ajankohtaista olevan linkin kautta. Mikäli ei omista tietokonetta, voi kyselyyn käydä vastaamassa kirjastojen asiakaskäyttöön tarkoitetuilla koneilla.

Kyselyyn vastanneet voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on Sastamala-aiheisia tuotteita. Arvontaan osallistuminen edellyttää nimen ja yhteystietojen antamista, mutta tietoja ei yhdistetä vastauksiin. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä.