Teknikum 30 vuotta – “Olen pannut merkille organisaation halun haastaa itseään”

Teknikum Groupin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

Teknikum Group juhlii perjantaina 30-vuotista taivaltaan.

Teknikum Oy aloitti toimintansa vuonna 1989 ja jatkoi samalla vuonna 1898 perustetun Suomen Kumitehdas Osakeyhtiön aloittamaa teknisten kumituotteiden valmistustoimintaa.

Nykyisin Teknikum Group tunnetaan teknisen kuminvalmistuksen pohjoismaisena asiantuntijana. Konserni työllistää noin 700 henkilöä ja sen liikevaihtotavoite vuodelle 2019 on 70 miljoonaa euroa.

Helmikuussa Teknikum Groupin toimitusjohtajana aloittanut Jani Hämäläinen kiittää työntekijöitä ja sidosryhmiä pitkästä yhteistyöstä.

”On ollut ilo liittyä mukaan Teknikumin toimintaan näin juhlavuonna, jatkamaan 30-vuotista menestystarinaa, joka perustuu hyviin palveluihin ja tuotteisiin, tehokkaaseen tuotantoon sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ensimmäisen vuoden aikana olen pannut merkille organisaation halun haastaa itseään ja toimintatapojaan edelleen kehittyäkseen ja viedäkseen Teknikumia kohti uusia saavutuksia”, Hämäläinen toteaa.

Hän uskoo, että yhtiö kiihdyttää tulevaisuudessa operatiivisen toimintansa kehittämistä.

“Uskomme, että palvelemme näin myös parhaiten asiakkaittemme tarpeita – tästä hyvänä esimerkkinä käy viimeaikainen sopimusvalmistusyhteistyö Nokian Renkaiden kanssa, sekä useat innovatiiviset tuotekehitysprojektit, joissa olemme saaneet olla mukana.”

Teknikum Groupin henkilöstö juhlistaa merkkipäivää perjantaina Sastamalassa. Paikalle on kutsuttu muun muassa entisiä ja nykyisiä työntekijöitä Suomesta sekä Kiinan, Venäjän, Saksan ja Unkarin toimipisteistä.

Teknikum on ollut vuodesta 2013 Korpelan perheen enemmistöomistuksessa.