Poliisi: Kahdella kuljettajalla selviteltävää Punkalaitumella

Poliisi tavoitti torstai-iltana Punkalaitumelta kaksi henkilöautoa kuljettanutta henkilöä, joilla oli selvitettävää virkavallan kanssa.

Kello 22.50 partio pysäytti Kostilantiellä henkilöauton, jota kuljetti 31-vuotias mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja ajoneuvon omistajuussuhteetkin olivat epäselvät. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvosta poistettiin rekisterikilvet.

Kauppakadulla poliisi pysäytti 23.40 aikaan ajoneuvon, jota kuljetti ajo-oikeudeton 46-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat.