Kirja pääsylippuna Lentopallon Mestaruusliigan otteluun

Sastamala tunnetaan Suomen kirjapääkaupunkina ja lentopallon mahtikaupunkina. Kaupungissa rakastetaan lukemista ja urheilua, ja se nostetaan esiin myös Lentopallon Mestaruusliigan ottelussa VaLePa-Vantaa Ducks torstaina 17.10. kello 18.30.

Kirjapeliin pääsee kirjalla – kirjan voi jättää ottelussa olevaan kirjahyllyyn, ja lähtiessään saa napata uuden kirjan luettavaksi.

Kaikki katsomossa olevat alle kouluikäiset lapset saavat pienen kirjalahjan. Lisäksi molempien joukkueiden pelaajat ja taustajoukot saavat Max Seeckin uutuusdekkarit ”Uskollinen lukija”. Kirjalahjoitukset tekee Suomen Kirjainstituutti yhdessä Tammen kanssa. Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo sujauttavat dekkareiden väliin vapaaliput museoon.

Kirjapelissä on mukana myös muita Sastamalan kirjatoimijoita.