Sykkeen yrityskoordinaattoriksi Enna Palonen

Yrityspuisto Sykkeen aluetta Sastamalassa. Kuvankaappaus kaupungin sivuilta.

Yrityspuisto Sykkeen yrityskoordinaattoriksi on valittu tradenomi (ylempi AMK), Business Development Manager Enna Palonen. Palosella on vankka projektinhallintaosaaminen, monipuolista kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja kehityshankkeista sekä yritysyhteistyöstä.

Yrityskoordinaattorin paikka kiinnosti 27 hakijaa.

Yrityspuistokoordinaattori toimii Yrityspuisto Syke –toimintakonseptin pilotointi -hankkeen vetäjänä.  Yrityskoordinaattoriin tehtäviin kuuluvat Yrityspuisto Sykkeen sisäisen ja ulkoisen yhteistyön koordinointi ja kehittäminen sekä erilaisten yritystapahtumien, -valmennusten ja -verkostotoiminnan järjestäminen. Ykkösasia on kuitenkin uusyrityshankinta.

“Sykkeen alueen ensimmäiset uudet tontit tulevat aikataulun mukaan varattavaksi tämän vuoden lopulla ja olemme todenneet, että yrityspohjan kasvattaminen vaatii näkyvyyden lisäksi myös aktiivista sijoittumishaluisten yritysten etsimistä ja suoraa kontaktointia joten voidaan sanoa, että uusyrityshankinta on yrityskoordinaattorin tehtävälistalla aihe numero yksi”, kertoo Sastamalan vt. elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru.

Hankkeen toteutusaika on 1.8.2019 – 30.9.2021.