Yrityspuisto Sykkeen aluetta tehdään tutuksi tapahtumalla

Yrityspuisto Sykkeen aluetta Sastamalassa. Kuvankaappaus kaupungin sivuilta.

Mitä tapahtuu paikallisten teollisuushallien seinien sisällä? Minne kaikkialle päätyy Sastamalassa valmistettuja tuotteita? Ja mitä tapahtuu nykyään Yrityspuisto Sykkeessä Vammaksen uudestisyntyneellä teollisuusalueella, joka palveli aikoinaan puolustusvoimia?

Sastamalan elinkeinopalvelut järjestää Tuotannon syke -tapahtuman, joka tarjoaa mahdollisuuden kohdata paikallisia teollisuusyrityksiä ja tutustua opastetusti Yrityspuisto Sykkeen alueeseen ja lähistön yrityksiin.  

30. lokakuuta Ravintola Patruunassa pidettävässä tapahtumassa ovat esittelemässä toimintaansa Element Metech, Fortaco, Fortbrand Services, FP Finnprofiles, JiPS, Keikyän Kivi, Kemira, Komas, Koneistustyö Heikkilä, Nammo Lapua, Satagroup, Teknikum ja Vexve.

Sykkeen alueella toimivien yritysten lisäksi opastetulla kierroksella ovensa avaa myös lähistöllä sijaitseva Teknikum.  

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille sastamalalaisista teollisuusyrityksistä ja niiden monipuolisista palveluista ja työmahdollisuuksista kiinnostuneille, olipa mielessä sitten yhteistyö- ja synergiaedut muiden paikallisten yritysten kanssa tai tulevaisuuden uramahdollisuudet.

Jo aiemmin samana päivänä Sylvään yläasteen 8. luokkalaiset sekä osa lukiolaisista ja SASKYn opiskelijoista pääsevät vierailulle yrityksiin.

Tuotannon syke -tapahtuman tarkoituksena on tuoda näkyväksi paikallista teollisuutta ja sen monipuolisia työ- sekä yhteistyömahdollisuuksia. Sastamalan elinkeinopalvelut järjestää tapahtuman yhteistyössä Tampereen Proakatemian yrittäjyysosuuskunta Evisionin kanssa.

Tapahtumassa on hernesoppatykkitarjoilu yhteistyössä Kiikan VPK:n kanssa.

Tuotannon syke -tapahtuma ke 30.10. klo 15-18 Ravintola Patruuna (Vammaksentie 1). Opastetut kierrokset Patruunasta klo 15 ja 16.30. Opastettu kierros Teknikumille alkaa klo 15 ja vaatii ennakkoilmoittautumisen https://teknikuminkierros.nettilomake.fi/form/8571)

Poimintoja