Mouhijärveläinen Siiri Elomaa sai Pirkanmaan Säätiön keihäänheittostipendin

Siiri Elomaa.

Pirkanmaan Säätiö on luovuttanut tämän vuoden keihäänheittostipendinsä Sastamalan Mouhijärvellä asuvalle, Tampereen Pyrintöä edustavalle 16-vuotiaalle Siiri Elomaalle. Stipendi on arvoltaan 500 euroa.

Viime kesänä Elomaa saavutti ikäisissään SM-hopeaa ja sijoittui toiseksi Suomi-Ruotsi -maaottelussa. Hänen uusi ennätyksensä 54,13 (500 gramman keihäs) on uusi Hämeen piirin ennätys. Elomaa heitti lisäksi naisten keihäällä Kalevan kisoihin oikeuttavan tuloksen. Hän on pelannut myös pesäpalloa Hämeenkyrön Räpsässä.

Stipendin luovuttivat Tampereen Pyrinnön palkitsemisjuhlassa säätiön edustajat Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen ja Jouni Koskela.

Pirkanmaan Säätiö on vuonna 1961 perustettu pirkanmaalaisuutta edistävä yleishyödyllinen säätiö. Säätiö jakaa keihäänheittostipendit vuoden 2018 urheiluseminaarin tuotoista, jonka se piti yhdessä Pirkan Ukon Jouni Koskela kanssa.