Alueviestin kalenteriin runsas kuvasato – eniten luonto- ja maisemakuvia

Anna Niemisen kuva Keikyän vanhasta puuvillatehtaasta valikoitui tammikuun kuvaksi.

Alueviesti haastoi lokakuussa lukijansa ensi vuoden seinäkalenterin tekoon. Tavoitteena oli löytää kalenteriin 12 aiheeltaan kullekin kuukaudelle sopivaa kuvaa.

Iloksemme saimme huomata kilpailun kiinnostaneen, sillä toimituksen sähköpostiin tupsahti hetkessä satoja kuvia kaikkiaan lähes neljältäkymmeneltä eri kuvaajalta. Suurin osa otoksista oli luonto- ja maisemakuvia. Osa kuvista oli pystykuvia tai niiden resoluutio ei ollut kalenterikuvaksi riittävä. Valinta ei silti ollut helppo.

Alueviestin vuoden 2020 kalenteriin valittiin lopulta valokuvia seuraavilta kuvaajilta: Esko Antila, Mari Emilia, Kari Haila, Katja Kallio, Heidi Kallio-Vänskä, Eveliina L., Anna Nieminen, Pirjo Tuomola ja Nina Virolainen. Kalenterin kansikuvat ovat Kai Huhdanpään ja Ari Välimäen käsialaa.

Kukin kuvansa kalenteriin saanut palkitaan viidellä seinäkalenterilla. Ilmoitamme edellä mainituille henkilökohtaisesti, kun kalenterit ovat valmiita.

Kilpailun satoa julkaisemme kuvaajien luvalla myös lehdessä.

Lämmin kiitos kaikille kuviaan toimitukseen lähettäneille!