Oma Säästöpankki käynnistää yt-neuvottelut – Häijään konttori neuvotteluiden piirissä

Havainnekuvassa uudistunut Häijään Äijä, jossa Oma Säästöpankin Häijään konttori sijaitsee.

Oma Säästöpankki on tiedottanut käynnistävänsä yhteistoimintaneuvottelut. 

Neuvotteluiden syy on toimintaympäristön muutoksessa. Yhteistoimintamenettelyssä mietitään yksiköiden yhdistämisiä ja muuttuvan toimintaympäristön sekä uusien toimintamallien tuomia osaamis- ja rekrytointitarpeita.

Yt-neuvotteluiden piirissä on myös Oma Säästöpankin Häijään konttori. Muut konttorit, joita neuvottelut koskevat, ovat Parikkala-Imatra, Joutseno-Lappeenranta, Hammaslahti-Joensuu, Hamina-Kotka, Hauho-Hämeenlinna ja Kurikka-Ilmajoki sekä konttoriryhmän 3 perintätoiminnot.

Suunnitellut toimenpiteet johtaisivat alle 10 työtehtävän vähennystarpeeseen ja toisi samalla uusia osaamis- ja rekrytointitarpeita tietyille toiminta-alueille.

”Yhteistoimintaneuvottelussa arvioidaan nykyisen konttoriverkoston asemaa, konttoreiden lukumäärää ja niiden sijaintia sekä asiakaskäyttäytymisen muutosta. Taustalla on pankin toiminnan kehittäminen tulevaisuuden toimintaympäristön vaatimuksiin, emmekä tavoittele ensisijaisesti kustannussäästöjä. Asiakkaat toivovat tänä päivänä yhä kokonaisvaltaisempaa pankkipalvelua ja haluamme vastata siihen toiveeseen”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.