Roismalan uusi kauppakeskittymä etenee – WasaGroup hakee vuokralaisia Liikekeskus Sastamalaan

Liikekeskus Sastamalan havainnekuva/suunnitelmaluonnos WasaGroupin markkinointimateriaalia.

Huhtikuussa Roismalasta tonttivaraukset tehnyt vaasalainen rakennus- ja kiinteistösijoitusyhtiö WasaGroup hakee nyt vuokralaisia suunnitteilla olevaan Liikekeskus Sastamalaan.

Hyrkin pellolle, valtatien 12 varteen mahdollisesti nousevissa kahdessa kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa yhteensä 6800 neliötä.

WasaGroup kertoo verkkosivuillaan, että alueelle sopivat palvelut ovat esimerkiksi päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, sisustukseen ja remontointiin liittyvä erikoiskauppa, autoalan kauppa ja -palvelut, ravintolapalvelut sekä kylmäasema.

Liikekeskuksen osoite on markkinointimateriaalissa merkitty Rudolf Koivun tielle. Havainnekuva: WasaGroup.

Liikekeskus Sastamalan neliöt jaetaan käyttäjien tilatarpeiden mukaisesti ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman toimiviksi, WasaGroup kertoo. Kohde valmistuu 2020-2021.

WasaGroupin myynti- ja viestintäasiantuntija Anna-Lena Back totesi Alueviestille viime keväänä, että yrityksessä Pirkanmaan ja Sastamalan alueen kehittymistä on seurattu jo muutaman vuoden ajan. Sastamala kiinnostaa isoja toimijoita.

”Alue, josta tonttivaraukset teimme, on vetovoimaista ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä on laajat yhteistyöverkostot, ja isoilta liikeketjuilta saamme vinkkiä siitä, mitkä paikat heitä kiinnostavat”, Back muotoili.

Yhtiö markkinoi kohdetta muun muassa näin: Rakennettava liikekeskus sijaitsee vilkkaiden liikenneväylien varrella Roismalan alueella Sastamalassa. Alueen näkyvyys ja saavutettavauus on erinomainen. Lähialueelta löytyy jo muun muassa päivittäistavarakauppaa, autoalan kauppoja sekä muita erikoisliikkeitä.

Wasagroupin Sastamalan kaupungilta varaamat tontit ovat yhteispinta-alaltaan 4,8 hehtaaria ja niiden hintalappu on noin 370 000 euroa. Tonttien varaus on voimassa vuoden 2020 loppuun.

WasaGroupin suunnitelmaluonnos. Isommassa liikerakennuksessa olisi neliöitä 4271 ja pienempään liikerakennukseen on suunnitteilla lämmintä tilaa 1481 neliön verran ja puolilämmintä 1030 neliötä.
Havainnekuva Liikekeskus Sastamalasta valtatien suunnasta: WasaGroup.
Kuva valtatien ylikululta Huittisiin päin. Oikealla sijaitsee mm. Levorannan Autoliike. Kenties valtatien vasemmalle puolelle kohoaa uusi liikekeskus.

Muokattu kello 13 kuvatekstiä kohteen osoitteen osalta.

 • avatar Larppe

  Vois sen verran edes perehtyä asiaan, että osoitenumero sentään menis tekstissä oikein.

 • avatar Mullikuhnuri

  Ei taida WasaGroupilla olla rahaa heitettävissä hukkaan, kun ei ole kaupungillakaan. Raaka matematiikka menee niin, että investointien ja ylläpitokulujen aiheuttama veronkorotus pitää uudet nuoret asukkaat poissa tehokkaammin kuin mummojen vesijuoksu heitä Sastamalaan vetäisi. Toki prutakko voidaan kustantaa lopettamalla pari kyläkoulua ja kirjastoa, myymällä kaikki tarpeeton omaisuus ja korottamalla vesi- ja muita palvelumaksuja. Ai niin, nämä keinothan tarvitaankin jo muihin menoihin…

 • avatar vanhakoira

  Kyllä mielestäni kukkapellot olis parempi, mahtaako mitään liikerakennuksia tuohon nousta? Avattiin Seinäjoelle juur Ideapark, sinne Vaasaan päin siis.
  Asiasta kolmanteen, kyläkouluja lopettamalla ei mitään kustanneta ne luut on aikoja kaluttu.

Kommentointi ei ole käytössä.