Avi keskeytti toiminnan osittain Pihlajalinnan hoivakodissa Karkussa – “Asiakas- ja potilasturvallisuus vaarantunut merkittävästi”

Sastamalan Karkussa Länsi-Suomen aluehallintovirasto on keskeyttänyt Pihlajalinnan Ikipihlaja Annen toiminnan osittain. Hoivakodin asiakas- ja potilasturvallisuus on vaarantunut merkittävästi.

Ikipihlaja Annesta tulee vähentää asiakaspaikkojen määrä viiteentoista. Toiminta tulee keskittää ainoastaan alakertaan keskiviikkoon 13. marraskuuta mennessä. Määräaika on asetettu asiakasturvallisuuden varmistamiseksi ja toimintayksiköstä pois siirtyvien asiakkaiden turvallisen siirtymisen vuoksi.

Pihlajalinnan tulee välittömästi varmistaa se, että toimintayksikössä tällä hetkellä ja jatkossa asuvat asiakkaat saavat palvelutarpeidensa mukaisen hoidon ja hoivan jatkuvasti kaikkina vuorokauden aikoina.

Keskeyttäminen on voimassa, kunnes aluehallintovirasto toisin päättää.