VaLePa sekoitti Ankkojen pesän

Olli Kunnari
Olli Kunnari.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo haki sarjapisteet Vantaalta. Ducks kaatui 0-3 (20-25, 19-25, 24-26).

Ensimmäisen erän alkupuolella kotijoukkue haastoi vieraita. Ankat nousivat jo tilanteeseen 19-21, mutta kompuroivat lopun virheisiin. Toisessa erässä VaLePa puski tehokkaasti. Ankkojen fokus sen sijan katosi. Kolmannen erän lopussa Ducks nousi tasoihin tilanteissa 22-22 ja 24-24.

Yleispelaaja Olli Kunnari on pitkin syksyä kärsinyt erilaisista vaivoista. Nyt päävalmentaja Janne Kangaskokko päästi hänet irti. Kunnari selviytyi tauon jälkeen erinomaisesti.

“Oli kivaa, että Olli oli takaisin kuusikossa ja pelasi heti tosi hyvin. Ollin vierellä on aina tuttua ja turvallista pelata”, kiitteli passari Mikko Esko. “Me tarvitaan paljon kunnossa olevia pelaajia, kun kausi on pitkä”, hän jatkoi.

Ottelu houkutteli Korson Lumo-halliin reilut 300 katsojaa.

TILASTOT