LP-Vampula katkaisi liigakärjen voittoputken

Aleksandra Cveticanin oli vahva LP-Vampulan kohdatessa LP Kangasalan. Kuva: Antti Kaskinen.

LP-Vampula Huittinen oli kivenkova kotonaan lauantaina, kun se kohtasi liigakärki LP Kangasalan. Tasaista vääntöä tarjonnut ottelu päättyi lopulta yleisön kannustuksen siivittämänä kotijoukkueelle puhtaasti 3-0 (25-23, 25-22, 25-22).

LP-Vampula ja etenkin joukkueen Aleksandra Cvetivcanin (19/+10) oli ratkaisuhetkillä vahvempi. Ottelun parhaana palkittu Vampulan keskipelaaja Nina Jakic onnistui myös hienosti saalistaen lopulta pisteet 10/+9.

Pro liberoksi raati valitsi kotijoukkueen upeita pelastuksia esittäneen Emilia Joensalon. Viime kaudella LP Kangasalaa edustanut Vampulan passari Mila Viljanen onnistui paremmin kuin vastustajan nykyinen passari, ulkomaalaisvahvistus Kaila Stapleton.

“Pelasin nyt toisen ottelun ykköspassarina ja täytyy myöntää, että tämä peli jännitti enemmän kuin keskiviikon peli Hämeenlinnassa. Tuota jännitystä lisäsi vierasjoukkueen monet tutut kasvot viime kaudelta. Syöttö oli tänään meillä erittäin hyvä ja sillä oli iso merkitys lopputulokseen”, tuumi Viljanen ottelun päätyttyä.

Päävalmentaja Darko Dobreskovin mukaan joukkue on valmistautunut alkuvuoden otteluihin vahvasti, mistä kielii myös lauantainen voitto.

LP Kangasalan luotsi Arttu Keränen ei saapunut ottelun jälkeen lehdistötilaisuuteen, mikä hämmästytti Dobreskovia.

“En halua kommentoida enempää, koska kollegani LP Kangasalasta ei saapunut lehdistötilaisuuteen ja koen sen epäkunnioittavana tekona meidän joukkuetta ja minua kohtaan.”