Kotimaisen lakkitehtaan tarina jatkuu – R.K. Salon Lakkitehtaalle uusi omistaja

Kuvituskuva.

Sastamalassa toimiva R.K. Salon Lakkitehdas Oy on siirtynyt uuteen omistukseen 30.12.2019 tehdyn yrityskaupan myötä. Uusi omistaja Ville Nuutinen aloittaa Salon Lakkitehtaan yrittäjänä 1.2. alkaen yrityksen entisten omistajien Reima ja Risto Salon siirtyessä eläkkeelle. Omistajavaihdoksella tullaan takaamaan yrityksen toiminnan jatkuvuus ja kehittyminen sekä tulevaisuuden kasvu.

”Olemme olleet yrittäjinä veljeni Riston kanssa jo lähes 40 vuotta isämme perustamassa perheyrityksessä. Pitkän ja monivaiheisen etsinnän jälkeen olemme iloisia, että löysimme jatkajan, jolla on halu sekä kyky panostaa yrityksen kehittämiseen ja Salon-brändin tunnettuuden lisäämiseen. Vielä siirtymäkauden ajan tulemme toimimaan Riston kanssa konsultoivassa roolissa. Näin voimme varmistaa liiketoiminnan menestyksellisen siirtymisen uuteen omistukseen”, sanoo Reima Salo.

Uuden omistuksen myötä Salon Lakkitehdas tulee keskittymään muun muassa brändin selkeyttämiseen ja vahvistamiseen. Lisäksi nostetaan entistä enemmän esille yrityksen kotimaisuutta sekä vastuullisia arvoja. Kasvua tullaan hakemaan Suomen lisäksi myös kansainvälisiltä markkinoilta.

”Salon on kotimainen brändi, jolla on vahvat ja perinteikkäät suomalaiset juuret. Olen kiitollinen mahdollisuudesta luoda yhteistä uutta tulevaisuutta osaavan henkilökunnan ja asiakkaidemme kanssa. Tulemme jatkossakin tuomaan markkinoille Salon Lakkitehtaan tuotteita, joissa yhdistyvät suomalainen osaaminen, laadukkaat ja vastuulliset materiaalivalinnat”, tiivistää uusi toimitusjohtaja Nuutinen.

Omistajanvaihdos ei tule vaikuttamaan yrityksen päivittäiseen toimintaan. Henkilökunta sekä yhteyshenkilöt jatkavat tehtävissään ja palvelevat asiakkaita entiseen tapaan.

R.K. Salon Lakkitehdas Oy on vuonna 1952 perustettu yritys, joka valmistaa ja maahantuo laadukkaita päähineitä pipoista valmistujaislakkeihin.