Sastamalan Nuorisopassi on nyt julkaistu – Sovellusta pilotoiville seiskaluokkalaisille tarjolla ilmaisia ja edullisia harrastuksia

Sastamalan Nuorisopassi on nyt ladattavissa sovelluskaupassa. Passiin kirjaudutaan Office365-tunnuksilla, joten etusivulta valitaan kirjautumisväyläksi 0365.

Sastamalan seitsemäsluokkalaisten keskuudessa pilotoitava Nuorisopassi on julkaistu. Mobiilisovellus on nyt ladattavissa sovelluskaupasta.

Nuorisopassin tavoitteena on esitellä nuorille paikallista harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa ja auttaa heitä löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalle. Passi tarjoaa sekä edullisia että täysin ilmaisia harrastuksia tai kokeilukertoja.

Osana Nuorisopassin pilottia Sastamalassa alkaa liikennöidä harrastusbussi. Sillä pääsee vuoroviikkoina Ellivuoreen joko Pehulan ja Kiikan suunnasta tai Suodenniemeltä ja Mouhijärveltä. Kaupunki on ostanut kuljetuksen Vammalan Palveluliikenteeltä.

Nuorisopassi oikeuttaa kahteen ilmaiseen yhdensuuntaiseen bussikuljetukseen. Ilman passia kyyti maksaa alle 24-vuotiailta 1,5 euroa.

Passi on nuorten kokeilukäytössä helmikuusta huhtikuuhun. Jakson jälkeen kaikilta 7. luokkien oppilailta sekä mukana olleilta yrityksiltä ja järjestöiltä kerätään passista palautetta.

”Tavoitteena on, että passin käyttö laajenee ja että syksyllä 2020 Nuorispassi otetaan käyttöön kaikilla Sastamalan yläkoulujen oppilailla”, sanoo perhepalvelukoordinaattori Tiina Haronoja.

Ongelmatilanteissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen tuki.nuorisopassi@sastamala.fi