Astetta hullumpi uudistus suunnitteilla Huittisten ABC:lle – asiakkaat pääsevät vaikuttamaan

Asiakkaat pääsevät äänestämään liikennemyymälässä mieleistään sisustusta. Saatuja vastauksia ja kädenjälkiä hyödynnetään tulevassa uudistuksessa. Kuvankaappaus ehdotuksesta A.

Satakunnan Osuuskauppa uudistaa Huittisissa olevan ABC-liikennemyymälän.

Uudistuksen myötä ravintolan tilat saavat kokonaan uuden ilmeen, jonka suunnitteluun myös asiakkaat pääsevät osallistumaan. Erityisesti kiinnitetään huomioita viihtyvyyteen ja samalla halutaan tuoda ripaus huittislaista hulluutta mukaan.

”On hienoa, että pääsemme uudistamaan liikennemyymälää yhdessä asiakkaittamme kanssa. Liikennemyymälään rakennetaan tila, jossa asiakkaat pääsevät valitsemaan mieleisensä tyylisuunnan. Samalla haluamme tietää, mitä huittislainen hulluus heille tarkoittaa. Osallistujilla on mahdollisuus myös jättää kädenjälkensä, joita hyödynnämme sisustussuunnittelussa”, sanoo ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi.

”Liikennemyymälämme  on palvellut Huittisissa keväällä upeasti jo 10 vuotta. Uudistus on varmasti tervetullut kiitos ja syntymäpäivälahja niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Kasvua ja kehitystä olemme saaneet hitaasti kiiruhtamalla, ja uskomme Huittisiin vireänä kauppapaikkana. Tälläkin hankkeella haluamme strategiamme mukaisesti huolehtia koko toimialueemme elinvoimaisuudesta. ABC Huittisten kiinteistössä on nyt myös vuokrattavia tiloja ja toivommekin saavamme jotain sopivan hullua ideaa kumppaniksemme menestymään”, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

Suunnitelmat tarkentuvat helmikuun aikana ja muutostöihin päästään keväällä 2020. Liikennemyymälän kaikki toiminnot pyritään pitämään normaalisti auki uudistuksen ajan ja haitat asiakkaille minimoimaan. Uudistunut ABC Huittinen palvelee asiakkaitaan toukokuussa.

Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Osuuskaupassa työskentelee noin 1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen 70 000 asiakasomistajaa.