Kasvatusjohtajan esitys palveluverkosta läpi sivistyslautakunnassa

Sastamalan kasvatusjohtaja Pekka Kares.
Kasvatusjohtaja Pekka Kares.

Sastamalassa sivistyslautakunta käsitteli palveluverkkoselvitystä. Kasvatusjohtaja Pekka Kareksen esitys tuli päätökseksi. Lautakunta äänesti kerran.

Sari Hassi (kesk) esitti Mouhijärvellä monipalvelukeskuksen paikaksi Tiisalaa. Tätä kannatti Pirkko Niemi (vas) Kasvatusjohtajan esitys voitti äänin 7-2. Sen kannalla olivat puheenjohtaja Jari Kortelahti (kok), Ilkka Ekojärvi (kesk), Marika Isonokari-Mannelin (kesk), Petri Kulju (kd), Heidi Rannikko (sd), Mauri Tuominen (sd) ja Risto Yli-Perttula (sd).

Pirkko Niemi esitti, ettei yksityisen varhaiskasvatuksen määrää lisätä nyt, vaan siihen palataan myöhemmin, mikäli oma tuotanto ei kata palvelutarvetta. Yksityisen varhaiskasvatuksen osuutta on nostettu hiljattain. Esitys raukesi kannattamattomana.

Asia etenee kaupunginhallituksen käsiteltäväksi.

Jätä kommentti