Terveydenhuollon toimintaa keskitetään pääterveysasemalle Sastamalassa, vastaanotoilla ei kirjoiteta sairauslomatodistuksia

Kiirevastaanoton sisäänkäynti Tampereentieltä kuvattuna.

Terveydenhuollon toimintaa keskitetään Sastamalassa pääterveysasemalle keskiviikosta lähtien. Keskittämisellä pyritään varmistamaan henkilökunnan riittävyys ja turvaamaan toiminta. Samalla kiireettömiä toimintoja vähennetään ja resursseja kohdennetaan akuuttiin kiireelliseen toimintaan.

Terveydenhoidon viranomaiset pyytävät Sastamalan alueen työnantajilta nyt joustavuutta sairauslomien myöntämisiin liittyviin käytäntöihin. Vastaanotoilla ei toistaiseksi kirjoiteta sairauslomatodistuksia.

Koulut ja päiväkodit toimivat normaalisti

Sivistyspalveluissa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen osalta odotetaan valtakunnan tason linjausta. Koulut ja päiväkodit jatkavat siis toistaiseksi toimintaansa normaalisti.

Sastamalan Opiston, Musiikkiopiston ja liikuntapalvelujen kaikki ryhmätoiminnot sekä nuorisotilatoiminta keskeytetään maantantaista lähtien toistaiseksi. Musiikkiopiston yksilöopetuksessa ja MUPE-opetuksessa siirrytään vaiheittain etäopetukseen.

Kirjastopalvelut jatkuvat toistaiseksi.

Palveluyksiköt tiedottavat asiasta lisää maanantai-iltapäivän aikana.

Kaupungintaloon yhteys puhelimitse ja sähköpostilla

Palveluiden turvaamiseksi kaupungintalon asiakaspalvelu tapahtuu toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostilla tai erikseen sovitulla tavalla. Sastamalan Veden ja Sastamalan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen asiakaspalvelupisteet toimivat toistaiseksi sähköisesti.
Tiedot kaupungin palveluista löytyvät osoitteesta www.sastamala.fi.

Kaupungin johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran tänään kello 15 ja jatkossa päivittäin kello 15.