Kesken jäänyt kausi teki ison loven VaLePan talouteen – “Tarvitsemme yhteisiä ponnistuksia”

Kuva: Hannu Moilanen.

VaLePa, suomalaisen lentopallokulttuurin kärkiseuroja, on tiukassa tilanteessa. Kesken jäänyt kausi tuotti noin 150 000 euron loven seuran talouteen, kertoo toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

Urheilullisesti VaLePan sopimustilanne on vahva. Arve-Talvitien mukaan seuralla on jo nyt koossa joukkueelle vahva runko pelaajista, jotka ovat sitoutuneet viemään menestystarinaa eteenpäin. Mikko Eskon johdolla pelaava joukkue haluaa tarjota erityisesti sastamalalaisille ja kaikille urheilusta nauttiville peli-iloa. Seuran laaja kasvatus- ja juniorityö jatkuu tasokkaana edelleen, toiminnanjohtaja vakuuttaa.

”Jotta upea, 42-vuotias lentopallotarina jatkuisi tulevaisuudessa katkotta, tarvitaan kaikkien yhteistyökumppaneiden ja seuran fanien ehdoton tuki.”

VaLePan liigajoukkuetta ja lähes 300 junioria voi tukea liittymällä Avainpelaajaksi tai Ykköshakkuriksi. Samalla osallistuja liittyy seuran jäseneksi. Lisäksi käyttämällä runsaita jäsenetuja tukee paikallisia yrityksiä.

Seuran jäsenyys tarjoaa rahanarvoisia etuja kahteenkymmeneen sastamalalaiseen yritykseen. Jokainen jäsen on seuran tulevaisuuden kannalta Avainpelaaja. Osallistujien nimet julkaistaan VaLePan nettisivuilla.

Nautinnollinen ottelutapahtuma #onemoretime

Lentopallolegendat Olli Kunnari ja Mikko Oivanen päättävät upean uransa. VaLePa haluaa kunnioittaa heidän uraansa suuren yleisön edessä.

Talvitie kertoo, että ottelutapahtuman kaavailtu ajankohta on elokuussa.

”Nämä kultaisen sukupolven pelaajat saavat varmasti otteluun mukaansa oman aikansa maajoukkuepelaajia. Ottelutapahtuma tarjoaa seuran ja lentopallon ystäville mahdollisuuden yhdessä tukea lentopallokulttuuria. Ottelutapahtuma tullaan avaamaan lähiviikkoina.”

Monet seuran yhteistyökumppanit ovat luvanneet olla mukana talkoissa varmistamassa yhdessä seuran fanien kanssa, että VaLePan tarina jatkuu Sastamalan näkyvimpänä lipunkantajana.

”Seuran tukeminen vaikeassa tilanteessa on sijoitus tulevaisuuteen. Urheilun tuottama yhteinen ilo jatkuu vaikeiden aikojen jälkeen”, Talvitie sanoo.