Matti Alatalo lähtee VaLePasta

Matti Alatalo.

Liigajoukkueen kakkosvalmentaja ja ykkössarjajoukkueen päävalmentaja Matti Alatalo jättää Vammalan Lentopallon. Hän siirtyy Karelian Hurmokseen.

Matti Alatalo liittyi VaLePan valmennustiimiin viime kesänä. Valinnan takana oli päävalmentaja Janne Kangaskokko. Hän näki saamansa palautteen perusteella, että Alatalo oli juuri oikea aisapari. Kauden aikana Karelian Hurmos kiinnitti huomiota Matti Alatalon valmennustyöhön ja osapuolet pääsivät sopimukseen.

“Lähden odottavin mielin päävalmentajaksi, se on uusi haaste ja mahdollisuus”, Matti Alatalo iloitsee. “Tämän kauden aikana olen oppinut paljon. Olen saanut työskennellä ammattilaisten kanssa sekä nähdä miten ammattilaiset toimivat ja miten toimii huippuorganisaatio. Myös kokeneilta pelaajilta olen oppinut ja saanut paljon”, Alatalo toteaa. “Yhteistyö Janne Kangaskokon kanssa on ollut antoisaa. Kiitos tästä ajasta”, hän sanoo.

VaLePa kuvailee Matti Alatalon tehneen erittäin hyvää työtä valmentajana niin seurassa kuin Vammalan lukion lentopallolinjalla. Valmennettavilta on tullut runsaasti kiittävää palautetta treeneistä ja pelaajien käsittelystä.

Matti Alatalo täyttää kesällä 25 vuotta. Hänestä tulee liigan nuorin päävalmentaja kautta aikain.