Uulalle jälleen valtakunnallista näkyvyyttä – Hotel Swan Helsingin lavasteissa sävyjä kauvatsalaisesta värikartasta

Hotellimaailmaan sijoittuvan Hotel Swan Helsingin lavasteissa käytetyt värit ovat Uulan omia sävyjä, myös maalit ovat Kauvatsalta. Televisiosarjan sisustuksesta on vastannut lavastaja Tiina Paavilainen apulaislavastajanaan Heli Ilkka.

Kauvatsalla perinteisiä luonnonmaaleja valmistava Uula Color Oy on saanut jälleen valtakunnallista näkyvyyttä MTV3-kanavalla pyörivän Hotel Swan Helsinki tv-sarjan myötä.

Kuvauksissa esiintyvien huoneiden suunnittelusta ja sisustuksesta vastannut lavastaja Tiina Paavilainen on valinnut kaikki käyttämänsä värisävyt Uulan värikartasta.

Paavilaisen mukaan Uula Colorin maalit olivat täydellisen sopivia kyseiseen lavastukseen.

“Hotelli on vanha rakennus 1900-luvun alusta ja sisätilat ovat yhdistelmä uutta ja vanhaa. Vanhoja seiniä on entisöity, paneeliseinät maalattu sekä puupinnat on käsitelty ja maalattu. Kaikissa on käytetty pelkästään Uulan sisustus- ja kalustemaaleja sekä kuultomaaleja, ja käytimme ainoastaan Uulan oman värikartan sävyjä”, Paavilainen selvittää.

Hänen apulaislavastajanaan on toiminut Heli Ilkka.

Tulossa myös hyväntekeväisyysprojekti

Liiketoimintajohtaja Sari Uunila Uula Color Oy:stä kertoo, että yhteistyötä Tiina Paavilaisen kanssa on tehty aiemminkin.

“Paavilainen on suunnitellut lavasteet Täydellinen joulu -elokuvaan, ja jo siinä hän käytti Uulan sisäseinämaaleja. Elokuvan kuvaukset tapahtuivat vanhassa puuhuvilassa, jonka seinien piti olla hengittävät.”

Uulalla on alkamassa tämän kevään aikana myös hyväntekeväisyysprojekti Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa.

“Tavoitteena on kunnostaa Ronald McDonald Talon pihapiirin kaikki asuintalot uuteen uskoon ja pitkäaikaissairaiden lasten perheiden väliaikaiseksi kodiksi lapsen sairaalahoidon ajaksi.”

Ronald McDonald Talo koostuu kolmesta kodinomaisesta puurakenteisesta asuintalosta Meilahden huvila-alueella, kävelyetäisyydellä HUSin uudesta lastensairaalasta.

“Me lahjoitamme kolmivuotiseen maalausurakkaan hirsirunkoisiin puutaloihin sopivat pellavaöljymaalit”, Sari Uunila kertoo.

Uula Color Oy:n iiketoimintajohtaja Sari Uunila (vasemmalla) ja lavastaja Tiina Paavilainen ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin.

Jätä kommentti