Merja ja Pekka Laaksonen kannustavat VaLePaa laululla – “Lentis iskee sydänalaan”

Merja ja Pekka Laaksonen
Merja ja Pekka Laaksonen.

Sastamalalaiset Merja ja Pekka Laaksonen ovat julkaisseet kannustuslaulun Vammalan Lentopallolle. Muusikkopariskunta esittää kappaleen Facebook-sivullaan.

Molemmat ovat vahvasti nykyisestä Sastamalasta lähtöisin. Merja Laaksonen on kotoisin Kiikoisista. Pekka on viettänyt lapsuus- ja nuoruusvuotensa Vammalassa. Kaipuu kotiseudulle veti heidät muutama vuosi sitten takaisin juurille.

Merja Laaksosen laulua kuullaan useilla levyillä. Hänet tunnetaan esimerkiksi kappaleesta Lakkahilloa. Pekka Laaksosen sanoituksia ovat esittäneet lukuisat artistit, kuten vaikkapa Paula Koivuniemi, Jari Sillanpää ja Katri Helena.

Voit katsoa kannustuslaulun tästä.

Jätä kommentti