Säästöpankit yhdistyvät, miten konttorit ovat jatkossa auki? – “Paljon on meitä, jotka haluamme hoitaa asiamme henkilökohtaisesti”

Kohti uutta pankkia. Vasemmalta Aito Säästöpankin hallituksen varapuheenjohtaja Timo Saraketo ja toimitusjohtaja Pirkko Ahonen, Huittisten Säästöpankin hallituksen puheenjohtaja Pauli Kurunmäki ja toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti.

Toimitukseen yhteyttä ottanut ”Mummo syrjäkyliltä” kertoo lukeneensa Alueviestistä, että Aito Säästöpankki ja Huittisten Säästöpankki aloittavat yhteistoimintaneuvottelut, joiden perusteena ovat taloudelliset, tuotannolliset ja mahdolliset toimintojen uudelleenjärjestelyihin liittyvät syyt.

Hän haluaa tietää, miten Huittisten Säästöpankin Sastamalan konttori on jatkossa avoinna.

”Nyt se on auki kerran viikossa, ja ruuhka on valtava. On paljon meitä, jotka haluamme hoitaa asiamme henkilökohtaisesti. Itse en aio niitä hoitaa jatkossakaan kuin pankkitoimihenkilön kanssa kasvotusten”, hän viestitti.

Välitimme lukijamme terveiset Huittisten Säästöpankin markkinointipäällikkö Pasi Virtaselle. Hän kertoo, että kassapalveluita on jouduttu koronan aiheuttaman epidemian ja poikkeustilan vuoksi rajoittamaan yhteen päivään viikossa. Kassapalvelua saa Sastamalan Puistokadun konttorista toistaiseksi keskiviikkoisin klo 10-16.30.

”Muuten Huittisten Säästöpankin Sastamalan Puistokadun konttorin aukioloajat eivät ole muuttuneet. Konttori on edelleen avoinna joka arkipäivä klo 10-16.30. Palvelua saa ajanvarauksella ja ajan voi varata muun muassa asiakaspalvelunumerosta 010 841 5700 arkisin klo 8-22 ja lauantaisin klo 10-14 sekä verkkosivuiltamme www.saastopankki.fi/varaa-aika tai oman verkkopankin kautta”, Virtanen ohjeistaa.

Virtanen pahoittelee, että koronan aiheuttaman poikkeustilan mukanaan tuomat poikkeukset pankkipalveluihin ovat saattaneet pidentää kassapalveluiden jonotusaikoja varsinkin aamupäiväaikaan.

”Teemme kaikkemme, jotta asiointi kassalla olisi asiakkaille mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja arvioimme kassapalveluiden aukioloaikoja uudelleen tilanteen niin vaatiessa. Päätöksiin vaikuttaa luonnollisesti koronaepidemian kehittyminen ja viranomaisten antamat ohjeet”, hän selvittää.

Virtanen kannustaa asiakkaita myös tutustumaan omien mahdollisuuksien ja kykyjen mukaan pankin tarjoamiin digitaalisiin palveluihin. Lisätietoa digipalveluista saa esimerkiksi pankin konttoreista.

Huittisten Säästöpankki yhdistyy Aito Säästöpankin kanssa 1.6.2020 ja tämän vuoksi asiakaspalvelunumero muuttuu ja uusi numero on kesäkuun alusta alkaen 010 311 6400.

”Asiakaspalvelun palveluajat eivät kuitenkaan muutu”, Virtanen toteaa.

Painettuun lehteen (20.5.) oli lipsahtanut virhe kassapäivää koskien. Lehdessä mainittiin Puistokadun konttorin kassapäivän olevan maanantai, mutta oikea päivä on keskiviikko