Tutut passarit jatkavat – LP Vampula solmi sopimukset Mila Viljasen ja Aino-Kaisa Etelän kanssa

Mila Viljanen. Kuva: Antti Kaskinen.

Tulevalla kaudella LP-Vampula Huittisten Mestaruusliigajoukkueen pelinpyörittäjinä nähdään viime kaudella upeasti läpimurtonsa tehnyt Mila Viljanen ja ykkössarjassa huimasti kehittynyt Aino-Kaisa Etelä.

Seura haluaa antaa vastuuta onnistujilleen myös jatkossa, ja viime kauden kova työ saa näin arvoisensa palkinnon.

Mila Viljanen on hakenut läpimurtoaan jo usean kauden ajan. Seuran ja ykkösvastuuta pelintekijänä alkukaudesta kantaneen Klara Pericin teiden erkaantumisen myötä Viljanen sai lopulta näyttömahdollisuuden.

Hänen otteensa vakuuttivat myös maajoukkuetta rakentavat tahot, jotka valitsivat naisen maajoukkueryhmään Kaisa Alangon ja Katja Kylmäahon kanssa.

”Jatkosopimus Vampulan kanssa tuntui oikealta päätökseltä jatkon kannalta. Olin tyytyväinen valmennukseen ja haluan jatkaa kehittymistä täällä ensi kaudella”, Viljanen kommentoi.

Aino-Kaisa Etelä jakoi viime kaudella passausvastuuta seuran ykkössarjassa ja sai arvokasta kokemusta myös liiga-areenoilta ollen parissa ottelussa toisena pelintekijänä.

Varsinainen pelikokemus jäi kapeahkoksi, mutta juuri Lauttakylän lukiosta ylioppilaaksi valmistunut passari pystyi kuitenkin ennakkoluulottomilla otteillaan vakuuttamaan seurajohdon ja saa nyt tulevalla kaudella paikan liigajoukkueesta.

”Viime kaudella saamani kokemukset liigan mukana kasvattivat nälkää ensi kautta ajatellen. Kaiken kannalta LP-Vampulaan jääminen oli ratkaisuna paras mahdollinen. Odotan innolla uutta joukkuetta ja kehitystä”, tuumii Etelä.

Aino-Kaisa Etelä. Kuva: Antti Kaskinen.

Jätä kommentti