Virtuaalitervehdys ja juhla – Vammalan lukion ylioppilaita muistetaan kahdessa tilaisuudessa

Arkistokuvassa Vammalan lukion ylioppilaita. 

Vammalan lukion kevään 2020 ylioppilaita muistetaan kahdessa eri tilaisuudessa: ylioppilaiden virtuaalitervehdyksessä 30. toukokuuta ja ylioppilaiden juhlassa 29. elokuuta.

Kevään ylioppilaiden valmistumispäivä on 30. toukokuuta. Ylioppilaat hakevat todistukset Vammalan lukiolta perjantaina 29.5. porrastetun aikataulun mukaisesti. Todistuksia ovat jakamassa rehtori ja ryhmänohjaaja.

Vammalan lukiolta striimataan kevätjuhla lauantaina 30.5. kello 12, jossa huomioidaan ylioppilaat. Juhla sisältää suvivirren, rehtorin puheen, ylioppilaaksi julistamisen etänä sekä perinteisen ylioppilaslaulun Gaudeamus igitur. Linkki lähetykseen jaetaan Wilmassa.

Vammalan lukio järjestää syyslukukauden alkupuolella 29. elokuuta ylioppilaiden juhlan. Loppukesän juhlassa ohjelma on laajempi ja se sisältää muun muassa uuden ylioppilaan puheen. Myös riemuylioppilaat kutsuaan uusien ylioppilaiden juhlaan. 

“Juhlassa Vammalan lukion kevään 2020 ylioppilaat painavat lakit päähän yhdessä, ja juhlan yhteydessä otetaan perinteinen ylioppilaiden yhteiskuva. Mikäli juhlan järjestäminen ei ole mahdollista elokuun lopulla, kevään 2020 ylioppilaat kutsutaan itsenäisyyspäivän juhlaan/syksyn ylioppilasjuhlaan”, kertoo rehtori Leeni Kirvesmäki.

Uudet ylioppilaat voivat viettää ylioppilasjuhlia perheiden ja läheisten kanssa haluamanaan ajankohtana.