Kahvila Ernomane lopettaa toimintansa – “Haikein ja surullisin fiiliksin joudun ilmoittamaan, että kaikki ei ole ennallaan”

Leena Finska avasi Cafe Ernomasen puolisentoista vuotta sitten. 

Sastamalan Vammalassa toimiva Café Ernomane lopettaa toimintansa. Yrittäjä Leena Finska ilmoitti asiasta maanantaina kahvilan Facebook-sivulla.

“Kahviloiden ja ravintoloiden koronan aiheuttamia rajoituksia lähdetään asteittain purkamaan kesäkuun 1. päivä. Olisi enemmän kuin mukavaa nyt päästä ilmoittamaan, että Ernomane aukeaa tuolloin ja me nähdään taas. Haikein ja todella surullisin fiiliksin joudun kuitenkin ilmoittamaan, että kaikki ei ole ennallaan, Ernomane ei valitettavasti tule avaamaan oviaan kun kuukausi vaihtuu”, Finska kirjoittaa.

Hän kertoo maailmanlaajuisen kriisin osuneen kahvilan kannalta pahimpaan mahdolliseen hetkeen. Vakiasiakkaat olivat löytäneet Ernomasen ja haaveissa siinsi uusi toimitila lähempänä keskustaa.

“Kävinkin katsomassa mahdollisia tiloja, piirsin tilojen pohjapiirustuksiin uutta unelmaa, suunnittelin uusia palveluita… Mutta tässä maailmantilanteessa niin suuri investointi arveluttaa minua valitettavasti liikaa, enkä ole valmis ottamaan tuota suurta askelta, kun tulevaisuus on kaikille hieman epäselvää.”

Hän toivoo,  että Ernomasen tarina jatkuisi joskus jollakin tapaa.

“Minulle on ehdotettu kahvilan perustamista moneenkin paikkaan ja lupaan harkita vakavasti ihan jokaista ehdotusta, jonka saan. Mikään ei ole poissuljettua.”

Aiheesta aiemmin: “Olen ensi kertaa elämässäni työtön”, sanoo Kahvila Ernomasen sulkenut Leena Finska

Jätä kommentti